Jaunais VEF iekštelpu skeitparks: Kalifornija Rīgas ziemā

Antra Balode, 02.02.2011., 16:54

2011. gada 12. februāris būs vēsturisks datums Latvijas ekstrēmo sporta veidu cienītājiem, praktizētājiem un atbalstītājiem: vēsturiskajā rūpnīcas "VEF" teritorijā tiks atklāts brīvā laika centrs ar 500 kv.m. pasaules līmeņa vienlaidus parka konstrukcijām.

Skeitparks ar neoficiālo nJaunais VEF iekštelpu skeitparks: Kalifornija Rīgas ziemāosaukumu "5. korpuss" darbojās kopš 2010. gada februāra, pulcējot gan skeitbordistus, gan BMX un MTB freestyle braucējus un inline skrituļslidotājus, kā arī dažādu tematisku pasākumu apmeklētājus. Tieši pēc gada parks piedzīvo atklāšanu pavisam citā līmenī: ar pilnībā pārbūvētām konstrukcijām, augstāku sarežģītības pakāpi, braukšanas iespēju daudzveidību un labiekārtotām telpām. Parka "nagla" ir "bowl" jeb baseins – konstrukcija, kas iezīmēja skeitborda vēstures attīstību 70. gados Kalifornijā un arī mūsdienās piedāvā raideriem iespēju attīstīt augsta līmeņa trikus un adrenalīna pilnas treniņa un sacensību sesijas.

Skeitparka būvniecības iniciatori un realizētāji ir "SoulRamps" - uzņēmums, kas papildus skeitparku konstrukciju ražošanai un eksportam vēlas attīstīt vietējo ekstrēmo sporta veidu kultūru un dot iespēju attīstīties jauniem talantiem. Tāpēc ir tapis VEF iekštelpu parks, kurā papildus ikdienas iespējai braukāt pa konstrukcijām tiks domāts gan par ekstrēmo sporta veidu skolu iesācējiem, gan arī par profesionālas komandas veidošanu, kas pārstāvēs Latviju ārvalstu sacensībās. Tāpat jaunais centrs būs vieta, kur organizēt dažāda satura publiskus pasākumus vai vienkārši saturīgi pavadīt savu brīvo laiku.

12. februārī sākot no plkst. 14.00 parks tiks atklāts ar ekstrēmo sporta veidu sacensībām četrās disciplīnās: skeitbords, BMX freestyle, MTB freestyle un inline. Par balvām cīnīsies sportisti, kas reģistrēsies turpat uz vietas. Pēc sacensībām sagaidāms vērienīgs afterparty līdz pat rītam. Publiskai braukāšanai skeitparks tiks atvērts sākot no pirmdienas, 14. februāra.

Skeitparka atrašanās vieta ir VEF teritorijā, no Brīvības ielas puses – aiz SEB bankas ēkas, blakus klubam Godvil.

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
All not so is simple notoriety mmfporn.com/tags/mature-femdom/ @456FgDDY8

EugeneUtept

Salam, qiymətinizi bilmək istədim.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

RobertSax


ienāktreģistrēties