Tuvojas 19. Latvijas čempionāts šautriņu mešanā

Zanis Buklovskis, 30.11.2009., 09:27

Pēc divām nedēļām no 11. līdz 13. decembrim viesnīcas NB Hotel telpās notiks 19. Latvijas čempionāts šautriņu mešanā.

Tuvojas 19. Latvijas čempionāts šautriņu mešanāŠogad tiks aizvadīts arī Jauniešu čempionāts šautriņu mešanā, kā arī būs daudz citu jaunu un interesantu lietu. Skatītājiem ieeja bez maksas.

Visiem individuālo sacensību dalībniekiem, kā arī skatītājiem būs iespēja piedalīties loterijā, kuras laikā tiks izlozēts Poker Darts dēlis un daudzas citas ar šautrām saistītas un nesaistītas balvas.

No šī gada tiks atjaunots jauniešu Latvijas čempionāts šautriņu mešanā, kurā piedalīties var ikviens jaunietis vai jauniete, kuri uz sacensību dienu nav sasnieguši pilnus 18 gadus.

Piektdienas vakarā tiks aizvadītas iesildošās sacensības - pielozētie pāri.

Iepriekšpieteikšanās uz sacensībām ir izsludināta līdz 09. decembrim. Pieteikties sacensībām protams varēs arī sacensību dienā, bet tad dalības maksa būs augstāka nekā piesakoties laicīgi. Sīkāku informāciju iespējams atrast sacensību nolikumā.

Tāpat arī sacensību laikā visi rezultāti būs pieejami on-line režīmā Latvijas Darts Organizācijas mājas lapā.

Pielozētie pāri

Pielozēto pāru sacensības tiks aizvadītas piektdienas vakarā. Dalībnieku reģistrācija notiks no 17:00 - 19:00, bet jau 20:00 sāksies pielozēto pāru sacensības, kurās tiks spēlēts 501 līdz 3 legu uzvarai, bet finālā līdz 4 legu uzvarai. Ja pārī ir viena dāma, tad pārim ir 50 punktu priekšrocība, bet ja ir divas dāmas, tad tam pārim ir 50 punktu priekšrocība un tas pāris sāk pirmo legu. Dalības maksa no spēlētāja būs 3Ls.

Pirmā vieta saņems 40% no visām dalības maksām, otrā vieta saņems 20%, bet abas trešās vietas pa 10% katrs pāris.

Individuālās sacensības

Individuālajās sacensībās šogad tiks izspēlēts arī Latvijas čempionāts jauniešiem, kurā var piedalīties ikviens jaunietis vai jauniete, kuri sacensību dienā nav sasnieguši 18 gadu vecumu. Jauniešiem dalība ir bez maksas. Tāpat jaunieši drīkstēs arī startēt arī pieaugušo konkurencē. Jauniešiem pieteikšanās sacensībām notiks līdz sestdienas 14:00 un sacensības sāksies 15:00. Izspēļu kārtība būs zināma pēc visu dalībnieku reģistrācijas.

Vēl sestdienā par čempionu tituliem cīnīsies kungi un dāmas pieaugušo konkurencē. Dalībnieku reģistrācija notiks līdz plkst. 11:00, bet pašas sacensības sāksies 12:00 pēc svinīgās atklāšanas.

Iepriekšējā Latvijas čempionātā kungiem savu piekto čempiona titulu izcīnīja Guntars Grebskis, kurš finālā ar 4:3 pārspēja Ojāru Limbaku. Savukārt dāmu konkurencē savu sesto čempiones titulu izcīnīja Zeltīte Putniņa, kura finālā ar 4:2 pārspēja Ievu Brikmani-Buklovsku.

Kungu vidū šogad nav novērojami izteikti līderi un iespējams tas īpaši saasinās cīņas par čempiona titulu, savukārt dāmām izteikta līdere ir Ieva Brikmane-Buklovska, bet nevar arī atmest Vitu Grebsku un Natāliju Zeleniku, kuras cinās par otro pozīciju Latvijas reitingā pēc sezonas nobeiguma un protams centīsies izcīnīt arī čempiones titulu.
Pāru sacensības

Svētdienā tiks aizvadītas pāru sacensības kungu un dāmu konkurencē. Jaunieši startē pieaugušo grupā. Dalībnieku reģistrācija ir noteikta līdz 10:00, bet sacensību sākums 11:00.

Iepriekšējā Latvijas čempionātā kungu titulu izcīnīja Ronalda Mežala un Žaņa Buklovska duets, kuri finālā ar 4:0 pārspēja Pēteri Alberliņu un Juriju Botvinko. Dāmu konkurencē labākās bija Zeltīte Putniņa duetā ar Vitu Grebsku, kuras finālā ar 4:3 pārspēja Avelīnu Lāci un Ņinu Butāni.

Sīkāka informācija un sacensību nolikums ir atrodams Latvijas Darts Organizācijas mājas lapā www.latviadarts.com
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Theme site super 000*** hc.lv

rhfjGKKOJA

Theme site super 000*** lv.hc.lv

IcvANPaKri

handwritten by the author.

Wirelesszra


ienāktreģistrēties