Starptautiskais jauniešu tenisa turnīrs "Rīga Open 2015"

Latvijas Tenisa savienība, 09.06.2015., 11:02

14. jūnijā plkst. 19:00 tiks dots oficiālais starts lielākajam bērnu un jauniešu tenisa turnīram Eiropā "Rīga Open 2015", kas šogad norisināsies jau astoņpadsmito reizi.

Starptautiskais jauniešu tenisa turnīrs "Rīga Open 2015"Šogad turnīra organizatori paredz rekordlielu dalībnieku skaitu – jau šobrīd pieteikušies ap 400 dalībniekiem no 24 dažādām pasaules valstīm.

"Rīga Open" tenisa turnīram ir sena vēsture un gadu gaitā papildinājies gan vecumu grupu, gan dalībnieku skaits. Eiropas tenisa organizācija "Tennis Europe" 2012.gadā "Rīga Open" atzina par vislabāk organizēto junioru turnīru Eiropā. Kā ierasts, turnīra ietvaros norisināsies gan vienspēļu, gan dubultspēļu sacensības, noskaidrojot čempionus meiteņu un zēnu konkurencē vecuma grupās U-12, U-14, U-16 un U-18. Turnīrā līdz ar pašmāju tenisistiem piedalīsies arī viesi no tuvākajām kaimiņvalstīm - Lietuvas un Igaunijas, kā arī no mūsu tenisa skatuvei eksotiskajām valstīm - Taizemes, Azerbaidžānas un ASV.

""Rīga Open" viennozīmīgi ir viens no vislabāk organizētajiem turnīriem Eiropā un mēs esam ieņēmuši stabilu vietu tenisa pasaulē. Par to liecina arī tas, ka ļoti daudzi spēlētāji vēlas braukt uz Latviju, lai spēlētu tieši šajā turnīrā. Galvenais, lai būtu labs laiks un nelītu lietus, tad viss izdosies," novēl "Rīga Open" turnīra direktors Osvalds Sausverds.

"Liels prieks, ka Latvijā notiek viens no Eiropas augstākā līmeņa turnīriem, ko ir novērtējuši arī "Tennis Europe". Liels paldies organizatoriem, ka šāda līmeņa sacensības notiek Latvijā, tāpat paldies arī atbalstītājiem un sponsoriem. Ar turnīru "Rīga Open" tradicionāli iezīmējas sākums vasaras tenisa sezonai, tādēļ novēlu visiem Latvijas tenisistiem panākumus gan šajā, gan nākamajos turnīros un aicinu ikvienu atbalsīt mūsu spēlētājus," stāsta LTS ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks.

"Rīga Open 2015" kā ierasts norisināsies "Rīgas Satiksmes" tenisa kortos Ezermalas ielā 32 un Viesturdārzā, Rūpniecības ielā 21. Pirmās kvalifikācijas spēles tiks izspēlētas jau 13. jūnijā, sākot no plkst. 10.00, un visiem interesentiem ieeja tajās ir bez maksas.

"Riga Open" tenisa turnīru atbalsta "Itera", Rīgas Dome, "Tokhem", "Laneks", "Eden", "Wilson", "Banalat".

Sīkāku informāciju par turnīra gaitu un rezultātiem, atradīsiet sacensību oficiālajā mājaslapā - www.riga-open.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

MasonSax


ienāktreģistrēties