Rīgā notiks starptautiskais cīņu turnīrs "Ghetto Fight"

Levs Berezins, 30.06.2015., 09:57

13. jūnijā Grīziņkalnā "Ghetto Games" septītās sezonas ietvaros, notiks otrais starptautiskais turnīrs "Ghetto Fight".

Rīgā notiks starptautiskais cīņu turnīrs "Ghetto Fight"Pankrationa cīņās piedalīsies sportisti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, pārstāvot 17 dažādus klubus. Labākie kluba "Sev Arch" cīkstoņi tradicionāli tiksies ar oponentu komandas izlasi. Cīņas notiks būrī pēc visbargākajiem Pankrationa noteikumiem. Turnīra programmā ir trīs titulu cīņas par Baltijas valstu Pankrationa čempiona tituliem.

Pirmajā tiksies kadeti no Latvijas un Igaunijas. Tā Latvijas cīkstonis Nikita Bricis, kas pārstāv klubu "Olympic Boxing Team", tiksies ar igauņu sportistu Maksimi Antonovu no kluba "Konkiro". Cīņa notiks pēc "Pix-Lax" noteikumiem, kuri pieļauj tikai triecienu tehniku stāvus pozā.

Divas pārejās cīņas notiks starp Latvijas un Lietuvas sportistiem. Latvijas cīkstoņi Pavels Lapovs ("Sev Arch") un Daniels Vesnenoks ("Professionalis") apstrīdēs lietuviešu sportistu Ernesta Varankjavičusa un Karalisa Muljvanskasa čempionu titulus. Šajos pāros cīņas norisināsies pēc "Pleris Agon" noteikumiem, kuri atļauj pielietot visu triecienu un cīņas tehniku.

Turnīra ietvaros notiks arī citas cīņas star skatītajiem jau pazīstamiem sportistiem, tādiem, kā Pavels Baženovs, Sergejs Jefumovs, Rihards Bigis, Ragners Džigurs, Aleksands Čižovs, Amanda Millere, Murads Sadikovs, Aleksejs Žukovs, brāļi "Zvaigzne" un Anastasija Vdovenko.

Pasākumu apmeklēt tiek aicināti visi interesenti. Skatītāji varēs izbaudīt iespaidīgas cīņas, izjust draudzīgu Ghetto Family atmosfēru un īsto vīriešu sporta veida garu. Turnīra sākums ir 17.00. Ieeja bezmaksas.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties