"Spring Kickoff" uzņem apgriezienus

Zane Lejniece , 25.03.2010., 08:33

Sestdien, 20. martā, lielākajā iekštelpu skeitparkā Baltijā Monsterparkā norisinājās jau otrais pavasara sezonas pasākums sacensību programmas "Spring Kickoff" ietvaros. Šoreiz Boards.Lv skeitborda sacensības un pirmais Rīgas Fingerboard čempionāts.

Par Rīgas Fingerboard čempionu kļuva Matīss Elmis. Dalībnieku rindas papildināja arī viena meitene Izabella Hildebrande, taču sacensību jaunākajam dalībniekam Rūdolfam bija tikai astoņi gadi. Kopā piedalījās 23 jauniešu. Dalībnieki bija ieradušies arī no Jūrmalas, Siguldas, Ogres, Babītes un pat no Liepājas.

Vecuma grupā līdz 10 gadiem:
1. Niklāvs Šēnvalds
2. Eduards Ezers
3. Valters Vagotiņš-Vagulis
No 11 līdz 15 gadiem:
1. Niks Podosinoviks
2. Ričards Jākobsons
3. Gintars Rakēvičs
Virs 16 gadiem:
1. Matīss Elmis
2. Raivis Orniks
3. Artūrs Jansons

Boards.Lv skeitborda sacensībās piedalījās liela daļa spilgtu Latvijas braucēju. Dalībnieku starpā bija arī jaunais Boards.Lv Team braucējs Maksims Feofilovs un Boards.Lv Flow Team puiši Miks Grantiņš un Kārlis Ezermalis. Sākotnēji dalībnieki īpaši neiespringa, bet finālā parādīja ļoti labu sniegumu un pārsteidza ar daudziem negaidītiem trikiem.

Amatieru grupas puiši parādīja visu, kas bija viņu spēkos, sīvi konkurējot savā starpā, bet pirmo vietu ieguva šīs grupas veterāns Mikrobs.

Amatieru grupa:
1. Mikrobs
2. Ralfs Hlibovs
3. Toms Lakins
Pro grupa:
1. Raitis Helmanis
2. Kārlis Bogustovs
3. Miks Grantiņš

Lai gan tika gaidīts vēl lielāks apmeklētāju skaits, pasākumu un afterparty laikā atmosfēra bija ļoti nepiespiesta un brīva. Turpretī jau šo sestdien, 27. martā, norisināsies "Taktika.lv" Inline sacensības, bet 17.aprīlī notiks Monsterparks Spring Kickoff Fināls.

15. maijā tiek plānots nākamais "Monster Games" lielais pasākums, kurš šoreiz pārsteigs ar vairāk ārzemju braucējiem, kā arī ar dzīvāku un skaļāku muzikālo noformējumu.

Atbalsta: Boards.Lv, Monsterparks, Uzvelckreklu.lv, Pica Lulū, Latvijas skeitborda federācija, Ekstrēmo sporta veidu attīstības fonds, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta pārvalde un Monster Energy.

Informē: draugiem.lv, Triecienspēks, Skateboardinfo.lv, Skateboarding.lv, Parbmx.com, Taktika.lv, Ridestreets.lv, Jurmalamedia, Artetv, Therolling.lv, Rideit.lv.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyBrock

Theme site super 000*** hc.lv

fbHphOOPNU

Salut, ech wollt Äre Präis wëssen.

RobertSax


ienāktreģistrēties