Latvijas futbola virslīgas spēle FK "Jelgava" pret FK "Spartaks"

FK "Jelgava", 19.06.2015., 08:52

Futbola klubs "Jelgava" aizsāk jaunu tradīciju - mājas spēļu rīkošanā tiks iesaistīta arī kādu no FK "Jelgava" partnerorganizācijām.

Latvijas futbola virslīgas spēle FK "Jelgava" pret FK "Spartaks" 19. jūnijā plkst. 19.00 notiks SMScredit.lv Latvijas futbola virslīgas spēle FK "Jelgava" pret FK "Spartaks" (Jūrmala), un šīs spēles rīkotājpartneris būs degvielas tirdzniecības uzņēmums "Astarte".

FK "Jelgava" radošais direktors Ainārs Tamisārs stāsta, ka ar šo jauno tradīciju FK "Jelgava" mājas spēles būs kā svētki gan futbolistiem, gan skatītājiem. "Mans mērķis ir panākt, ka lai katra FK "Jelgava" mājas spēle ir kā svētki līdzjutējiem, lai tribīnēs arvien vairāk cilvēku, lai jelgavnieki lepni staigā ar FK "Jelgava" atribūtiem un jūtas piederīgi FK "Jelgava" identitātei," stāsta Ainārs Tamisārs.

45 minūtes pirms spēles sākuma sāksies pirmsspēles konkursi, spēles un rotaļas, kuru laikā visdažādākos veidos tika pārbaudītas futbola līdzjutēju fiziskās un garīgās spējas un talanti.

Darbosies arī bufete un FK "Jelgava" suvenīru kiosks, kurā varēs iegādāties šalles, nozīmītes, magnētiņus, kā arī pildspalvas, lineāli, piezīmju blociņi, apavu maisiņi, atslēgu piekariņi.

Suvenīru kioskā būs iespējams iegādāties arī 2015. gada FK "Jelgava" oriģinālās spēļu formas - pieejami 11 dažādi izmēri, sākot no bērnu XS un beidzot ar XXXL, kas domāts īpaši lieliem faniem.

Ieejas maksa uz spēli būs 2€, bet ieeja bez maksas ir noteikta bērniem un jauniešiem līdz 14 gadu vecumam, pensionāriem, invalīdiem, kā arī viesiem FK "Jelgava" 2015.gada sezonas abonementu īpašniekiem.

2015. gada sezonas FK "Jelgava" spēļu abonementa karte ir arī DUS "Astarte" degvielas karte, kas dod 2,8 centu atlaidi par katru iegādāto degvielas litru visās 20 "Astarte" tīkla stacijās visā Latvijā, bet īpašās "Jāņu akcijas" laikā no 20.jūnija līdz 23.jūnijam atlaide būs 5 centi par katru degvielas litru.

Pirms FK "Jelgava" un FK "Spartaks" spēles "Astarte" prezentēs savu jauno "Jāņu projektu", kā arī spēles pārtraukuma konkursos varēs tikt pie vērtīgām balvām gan no "Astartes", gan citiem FK "Jelgava" draugiem un partneriem.

Degvielas tirdzniecības uzņēmums "Astarte" ir viens no lielākajiem degvielas tirgotājiem Latvijā. 2014. gadā "Astarte" tika atzīta par lielāko nodokļu maksātāju Zemgalē. Nu jau trešo gadu "Astarte" ir viens no FK "Jelgava" atbalstītājiem.

"Mums ir arī pašiem sava "Astarte" degvielas atlaižu karte. Klienti to aktīvi izmanto, jo kurš gan nevēlas preci un pakalpojumu saņemt lētāk. Taču sadarbība ar Jelgavas futbola klubu ir ieguvums ne tikai piešķirtā atlaide, bet arī apziņa, ka ar savu pirkumu ir palīdzēts savas pilsētas futbola klubam, kura spēlētāji saliedē ap sevi iedzīvotājus, kur trenējas savi vai paziņu bērni," iepriekš, uzsākot sadarbību, teica SIA "Astarte Nafta" valdes priekšsēdētājs Ojārs Karčevskis

"Mūsu degvielas uzpildes stacijas Zemgalē ir ļoti populāras. Te DUS "Astarte" uztver kā vietējos, kā savējos. Jau šobrīd daudzi mūsu klienti atzīst, ka izmanto mūsu pakalpojumus ne tikai dēļ kvalitātes un cenas, bet arī tāpēc, ka vēlas atbalstīt savējos. Mēs jūtam patriotismu, un šāda sadarbība ar Jelgavas futbola klubu to vēl vairāk stimulēs," jau iepriekš ir teicis Ojārs Karčevskis.

Dienu pirms spēles FK "Jelgava" pret FK "Spartaks" tika sarīkota ari FK "Jelgava"komandas kapteiņa un Latvijas valstsvienības spēlētāja Ginta Freimaņa fotosesija "Astarte" degvielas uzpildes stacijā.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat


ienāktreģistrēties