Sācies Virslīgas "Zvaigžņu spēles" balsojums

Māris Gorbunovs, 02.12.2015., 08:39

Latvijas Hokeja federācija (LHF) sadarbībā ar "Optibet Sporta bāru", par godu 80. Latvijas čempionātam hokejā 26. decembrī "Volvo SC" ledus hallē rīkots Virslīgas "Zvaigžņu spēli".

"Zvaigžņu spēle"Līdz 12. decembrim līdzjutēji portālos lhf.lv un sportabars.lv aicināti nobalsot par Virslīgas spēlētājiem, kuri dosies laukumā "Zvaigžņu spēles" Sorokina un Laviņa komandu starta sešiniekus. Atlikušo divu maiņu spēlētājus noteiks direktorāta izvēlētie treneri.

Līdzjutējiem katrai komandai jāizraugās vienu vārtsargu, divus aizsargus un trīs uzbrucējus. Limits – viens balsojums dienā no vienas IP adreses.

Laviņa komandas sastāvu veidos HK "Kurbads", HK "Liepāja", HS "Rīga" un "HS Rīga99/HK Tukums" hokejisti, savukārt Sorokina komandas spēlētāji tiks izvēlēti no HK "Mogo", HK "Zemgale" un HK " Prizma" komandām. Obligāta prasība ir, ka spēlē jābūt vismaz vienam pārstāvim no katra kluba.

"Zvaigžņu spēles" sākuma laiks ir ieplānots plkst. 14.00, bet mača pārtraukumos spēlētāji piedalīsies četru disciplīnu prasmju konkursā. Spēle tiks rādīta tiešraidē LTV7 kanālā.

Balsojums: uzvaretaji.com/zvaigznu-spele.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties