Roadex Latvijas atklātais čempionāts viļņu braukšanā 2010

Ilze Petersone, 07.09.2010., 09:28

Laikā no 1. septembra līdz 30. novembrim notiks Roadex Latvijas atklātais čempionāts viļņu braukšanā 2010.

Roadex posms irRoadex Latvijas atklātais čempionāts viļņu braukšanā 2010 noslēdzošais Latvijas kausa izcīņā, kas rīkots ar Latvijas Zēģelētāju Savienības (Lzs) un Latvijas Vindsērfinga Asociācijas (Lva) akceptu. Tiesnešu kolēģijas vadību atkārtoti uzņemsies Lva valdes loceklis un Latvijas izlases treneris Elmārs Smiltenieks.

Iepriekšējos gados čempiona titulu sīvā cīņā ieguva Boards.Lv komandas braucējs Krišjānis Tūtāns un šogad sacensību spriedze ir augusi. Jau iepriekšējās sacensībās K. Tūtānam spēcīgu konkurenci radīja ne tikai mūsu latvieši, bet arī igauņu braucēji. Šogad gaidāms spēcīgs sniegums no Ain Harmson, Erno Kaasik un jaunās cerības Tony Motts, kas K.Tūtānam varētu apgrūtināt ceļu uz kārtējo čempiona titulu.

Pieaugošās skatītāju intereses dēļ, tiek organizēts bezmaksas autobuss no Rīgas uz sacensībām un atpakaļ. Līdzjutēji varēs ne tikai sekot līdzi sacensībām, bet arī paši pārbaudīt spēkus viļņu savaldīšanā, izmēģinot sērfa inventāru no boards.lv, dejot enerģiskos Redbull sarūpētos ritmos vai klātienē baudīt Hot Sails Maui Team braucēja Leaon Jamaer paraugdemonstrējumus.

Pieteikties bezmaksas autobusam no Rīgas uz sacensībām un atpakaļ var, sūtot e-pastu uz santa@boards.lv vai zvanot (+371) 22 00 47 80.

Roadex posms notiks Pāvilostas vai Liepājas piekrastē un par datumu ne vēlāk 48 stundas pirms sacensībām tiks izziņots portālos www.vindserfings.lv un

Veiksmīgu Roadex Open Wave norisi atbalsta arī: Roadeks, Ab Tehnoloģiju korporācija, Nycomed, Sekura stils, Rip Curl, Nixon, Electric, radio Swh, Hot Sails Maui, Chinook, Maui Ultra Fins, Red Bull un Boards.Lv!
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hi, Are you seeking a top-notch domain name for your business ? Perhaps this one fits the bill for you? buyviagra.today Could you inform me if you have any interest? Thank you and have a great day, Fausto

Fausto

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax


ienāktreģistrēties