Rīkos vērienīgu radio vadāmo modeļu pasākumu

T/c "Mols", 23.02.2010., 13:23

No 22. līdz 28. februārim par godu Vīriešu dienai tirdzniecības centrā "Mols" notiks Unlimited RC rīkotā radio vadāmo modeļu izstāde.

Savukārt 27. februārī "Mola" apmRīkos vērienīgu radio vadāmo modeļu pasākumueklētāji varēs piedalīties vērienīgā radio vadāmo modeļu pasākumā ar paraugdemonstrējumiem, sacensībām un citām aktivitātēm.

"Radio vadāmo modeļu izgatavošana un vadīšana galvenokārt ir vīriešu vaļasprieks. Tieši tādēļ par godu Vīriešu dienai, kas netiek plaši atzīmēta, vēlamies izrādīt īpašu uzmanību "Mola" klientiem – vīriešiem. Modelisma attīstības gaitā ir pierādījies, ka tas ir nopietns hobijs, kam nepieciešams radošums, tehniskās prasmes, liela precizitāte un pacietība, bet galvenais – entuziasms, tādēļ esmu pārliecināta, ka 27. februāra pasākuma apmeklētāji gūs vērtīgu un interesantu pieredzi", stāsta Lelde Gangnuse, tirdzniecības centra "Mols" menedžere.

Visas nedēļas garumā "Molā" būs apskatāmi visdažādākie radio vadāmie modeļi – iespaidīgas automašīnas, dažādu veidu lidmašīnas sākot no 40 cm līdz 2m lielumam, kā arī laivas. Bet par prieku visiem interesentiem 27. februārī notiks radio vadāmo (RC) lidmašīnu šovs un automašīnu paraugdemonstrējumi, kā arī neliels mini radio vadāmo automašīnu sacensības, kurās varēs piedalīties arī ikviens "Mola" apmeklētājs un iegūt simboliskas balvas.

"Visā pasaulē modelisms ir ļoti populārs un iecienīts brīvā laika pavadīšanas veids, taču Latvijā par to daudzi nemaz nezina. Tā ir ne tikai lieliska iespēja jauniešiem apgūt tehniskās iemaņas, bet arī ikvienam interesentam neatkarīgi no vecuma gūt lieliskas emocijas un adrenalīnu," atzīst Andis Blinds, Unlimited RC izpilddirektors. "Ceru, ka ar šo pasākumu un īstiem radio vadāmo modeļu paraugdemonstrējumiem mums izdosies ne vien iepazīstināt apmeklētājus no labākās puses ar modelismu, bet arī ieinteresēt jaunus entuziastus nodarboties ar šo hobiju."

Paralēli sacensībām un paraugdemonstrējumiem apmeklētāji varēs iegūt vērtīgu un plašu informāciju par modelismu gan no filmām, gan profesionāļiem, kas klātienē iepazīstinās ar šo brīvā laika nodarbi un atbildēs uz visiem interesentu jautājumiem. Ikvienam būs iespēja arī apskatīt, kā uz vietas top radio vadāmie modeļi.

Tiem, kas vēlēsies plašākas emocijas, būs iespēja ar simulatora palīdzību iejusties lidmašīnas pilota lomā. Tieši uz simulatora arī sākas lidmodelistu gaitas, lai topošais modeļa pilots pēc iespējas precīzāk apgūtu tā vadīšanas principus un gaitu.

Radio vadāmo modeļu pasākumu tirdzniecības centrā "Mols" organizē Unlimited RC, kas piedāvā plašu radio vadāmo modeļu un to detaļu klāstu gan iesācējiem, gan pieredzējušiem modelistiem. Vairāk informācijas par radio vadāmajiem modeļiem var apskatīt www.unlimited-rc.eu
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
sex

Thaddeus

Влияние дистанционного образования на карьеру в медицине аккредитация под ключ <a href=atx86.ru>atx86.ru</a> .

obucheniye_vrachey_vwmi

This is very interesting, You're a very skilled blogger

Coppercet


ienāktreģistrēties