Rīgā notiks "Klondaika Fight Night" turnīrs

Levs Berezins, 15.07.2015., 12:38

25. jūlijā viesnīcā "Radisson Blu Hotel Latvia" notiks cīņu turnīrs "Klondaika Fight Night".

Rīgā notiks "Klondaika Fight Night" turnīrs"Klondaika Fight Night" - tās ir profesionālās cīņas pēc boksa, MMA (jauktās cīņas mākslas) un kik-boksa noteikumiem.

Turnīra programmā ir paredzēta cīņa par Baltijas čempiona titulu kik-boksā starp latvieti Vitāliju Usovu un Lietuvas pārstāvi Mindaugasu Packevičusu. Un vietējais sportists Aleksandrs Kukarekins cīnīsies pret lietuvieti Raimondu Zeniaskasu pēc MMA noteikumiem.

Turnīrā piedalīsies jau zināmi pēc skaisti aizvadītajām cīņām "Arēnā Rīga" – sportisti Edgars Freimanis un Stanislavs Makarenko.

Labākais Latvijas bokseris Vagrams Vardaņans cīnīsies pret Igaunijas pārstāvi kategorijā līdz 65kg.

Uz Latvijas profesionālo ringu atgriezīsies jau sen gaidītais rīdzinieks Valerijs Podojahins, kurš pēdējos gadus pārsvarā uzstājās Krievijā un Baltkrievijā.

Jelgavas parstāvim Robertam Skujiņam, kurš ilgu laiku cīnījās pēc MMA noteikumiem, būs debija cīņā pret "Arrows" ielu cīņu uzvarētāju, rīdzinieku Igoru Kovalevu, bet tagad jau pēc kik-boksa noteikumiem.

Turnīra apmeklētāji varēs vērot spilgtas cīņas ar perspektīvākajiem sportistiem Latvijā – Juriju Orlovu, Artūru Smertjevu, Ņikitu Ļeškoviču un Aļeksandru Korobko.

Atgādinām, kā pirmā cīņa līdz oficiālajai turnīra atklāšanai sāksies pulksten 20.00, kur skatītāji redzēs uzstāšanos starp topošajiem Rīgas sportistiem.

Cīņas notiks Omega konferenču zālē ar komfortabliem krēsliem amfiteātrī un V.I.P. galdiņiem parterī. Programmā paredzētas 10 cīņas.

Vairāk informācijas oficiālajā pasākuma mājas lapā www.fightarena.lv. Biļetes var iegādāties visās Bilesuserviss.lv kasēs un "Statoil" degvielas uzpildes stacijās.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties