Rīgā notiks kartējais turnīrs "Fight Arena"

Levs Berezins, 16.02.2015., 09:32

28. martā "Arēnā Rīga" notiks "Fight Arena" turnīrs. Turnīru sērija "Fight Arena" – iespaidīgākais un krāšņākais cīņas sporta šovs Latvijā.

"Fight Arena""Fight Arena" tās ir profesionālās cīņas pēc boksa, MMA (jauktās cīņas mākslas) un kik-boksa noteikumiem, labākajā vietā Baltijā "Arēnā Rīga", kurā piedalīsies labākie Eiropas cīkstoņi.

Programmā paredzētas 10 profesionālās cīņas.

Ir paredzēta cīņa par Eiropas čempiona titulu kik-boksā, kur satiksies Vācijas čempions Marek Ljastshinskij un Mareks Lavrinovičs no Tukuma. Marekam Lavrinovičam ir bijušas 49 prefesionālās cīņas un 41 no tām ir uzvaras.

Labākais Latvijas kik-bokseris Jevgēnijs Aleksejevs cīnīsies pret popularāko Zviedrijas sportistu Meranu Zangana. Par vairākiem nokautiem savā karjerā Merans dabūjis iesauku "K.O.".

Rīdzinieks Vjačeslavs Tieviņš cīnīsies pēc kik-boksa noteikumiem ar vēl vienu Zviedrijas sportistu – Abdau Karima Čors, kategorijā līdz 71kg.

Sportists no Gvinejas Bangura Seku cīnīsies ar rīdzinieku Staņislavu Makarenko. Bangura Seku savās pēdējās cīņās uzvarēja ar nokautu.

Topošā Baltkrievijas zvaigzne Ivans Jarmoš ringā satiksies ar vienu no labākajiem mūsu sportistiem - Edgaru Freimani no Sabiles.

Vakarā boksa cīņa notiks starp Ričardu Bolotņiku no Rīgas un Lietuvas pārstāvi Lukašu Obloževičiusu.

28. martā norisināsies MMA (cīņas bez noteikumiem) cīņa, kur piedalīsies sportists Roberts Skujiņš no Jelgavas un pretinieks no Lietuvas - Dainis Gedvilas.

Notiks arī jau sen gaidītā cīņa starp vietējiem Latvijas sportistiem – Ilju Trofimčiku un Vadimu Juršisu svara kategorijā līdz 90kg. Bet oficiālā turnīra atklāšana sāksies ar cīņu starp Daugavpils sportistu Vadimu Koļesņikovu un rīdzinieku Raimondu Auštikalisu, kas cinīsies svara kategorijā līdz 83kg.

Tradicionāli skatītājus sagaida košs gaismu šovs un ringa meiteņu šovs. Iepriekšēja biļešu tirdzniecība "Biļešu Serviss" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

Vairāk informācijas oficiālajā pasākuma mājaslapā www.fightarena.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties