Rīgā notiks prestižais kikboksa turnīrs "KOK World GP 2016"

Levs Berezins, 29.12.2015., 15:46

27. februārī "Arēnā Rīga" notiks viens no grandiozākajiem cīņu sporta pasākumiem Baltijā "KOK World GP 2016", kurā uz ringa kāps labākie sportisti no Brazīlijas, Nīderlandes, Polijas, Vācijas, Francijas, Krievijas, Igaunijas, Lietuvas, Spānijas un, protams, Latvijas.

"KOK World GP 2016"KOK jeb "King of Kings" ir starptautiski plaši pazīstams profesionālo kikboksa cīņu turnīru seriāls, kurš notiek visā Eiropā, bet kopš pagājušā gada arī Latvijā. KOK turnīri tiek translēti pa "Eurosport", "FightBOX", "Fighting Network" televīzijas kanāliem un sasniedz aptuveni 133 miljonu lielu skatītāju auditoriju 120 dažādās valstīs.

Nākamgad viena no "KOK World Grand Prix" tūrēm notiks arī Rīgā, kuras ietvaros četru vīru turnīrā tiks izspēlēta KOK pasaules čempiona tituls vieglajā svarā. Šajā turnīrā Latvijas krāsas pārstāvēs un par prestižo titulu cīnīsies šā brīža mūsu valsts spēcīgākais šā svara kikbokseris, Eiropas čempions Vjačeslavs Tēviņš.

Uz "Arēna Rīga" ringa no pašmāju kikboksa zvaigznēm kāps arī IFA pasaules čempions Artūrs Gorlovs, WKA Eiropas čempions Zaurs Džavadovs, kā arī talantīgie Raimonds Aukštikalnis un Igors Tkačenko. Šie vīri aizvadīs reitinga cīņas ar mērķi nostiprināties pasaules reitingos.

KOK pasākumi no līdzīgiem turnīriem atšķiras ar to, ka tajos piedalās cīkstoņi, kuri pārstāv dažādas cīņu mākslas stilus. Dinamisko kustību un aizraujošo cīņas veidu salikuma dēļ šīs cīņas ir īpaši apmeklētas. KOK noteikumi nodrošina ar asām izjūtām un emocijām bagātas cīņas, jo paredz izvairīties no neizšķirta rezultāta - pēdējam raundam jābūt izšķirošam un jānosaka uzvarētājs.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
All not so is simple notoriety mmfporn.com/tags/mature-femdom/ @456FgDDY8

EugeneUtept

Salam, qiymətinizi bilmək istədim.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

RobertSax


ienāktreģistrēties