Sākusies pieteikšanās piektajam - jubilejas "Laivu karnevālam" Rāmkalnos

Uldis Janušs, 19.03.2015., 14:49

Atpūtas parkā "Rāmkalni" jau piekto gadu pēc kārtas, 1.maijā, notiks jestrākais aktīvās atpūtas pasākums uz ūdens - "Laivu karnevāls", un pieteikšanās jau ir sākusies.

"Laivu karnevāls""Laivu karnevālā" piedalīties aicināts ikviens, kas ir gatavs jautrai un aktīvai laivošanai. Kā jau ierasts, pasākumā tiks vērtēta atraktivitāte, oriģinalitāte, humora izjūta un komandas gars, nevis distancē pavadītais laiks un ātrums. Būs izvietoti kontrolpunkti no "WD-40", "Aerodium" un piedzīvojumu parka "Tarzāns", kuros būs jāveic dažādi radoši un jautri uzdevumi. Galveno balvu – jūras ceļojumu no Tallink saņems komanda, kura būs visdraudzīgākā, visatsaucīgākā un visatraktīvākā. Kā arī būs specbalvas dažādās nominācijās, kā visslapjākā, izpalīdzīgākā, dzīvespriecīgākā, visdziedošākā un citās. Visu pasākuma laiku muzikāli pavadīs aktīvais dziesminieks un virtuozais bajāna meistars Marko Ojala. Pēc distances veikšanas atpūtas parkā "Rāmkalni" ar zupu, aktivitātēm un dziesmām notiks apbalvošana. Pie dāvanām tiks visi pasākuma dalībnieki.

Par nokļūšanu uz pasākuma startu parūpēsies AS "Pasažieru vilciens". No Rīgas līdz Siguldai pasākuma dalībnieki varēs nokļūt ar vilcienu bez maksas, speciālajā "Laivu karnevāla" vagonā. Dalībniekus uz perona sagaidīs un ceļā pavadīs pasākuma vadītājs, kaislīgs laivotājs, aktieris un vienkārši aktīvās atpūtas cienītājs - Imants Vekmanis ar pazīšanās zīmi – airi rokā! Tālāk no Siguldas dzelzceļa stacijas ar autobusu dalībnieki tiks nogādāti līdz distances sākumpunktam – kempingam "Dainas". Pēc pasākuma dalībnieki, kuri mājās brauks ar speciālo "Laivu karnevāla" vilcienu, tiks nogādāti uz Inčukalna staciju. Tie, kuriem mašīnas palikušas starta vietā, tiks nogādāti uz Siguldu ar autobusu.

Dalības maksa "Laivu karnevālā" ir tikai 3.50€ no cilvēka. Cenas laivu nomai tiek piedāvātas par draudzīgu cenu: 3 – vietīga laiva - 15€, 4 – vietīga laiva - 17€. 4-vietīgās laivas ir ierobežota skaita. Laivu cenā ietilpst glābšanas vestes, kuras ir obligātas visiem dalībniekiem, tāpēc tie kuri piedalīsies ar savām laivām, var tās iznomāt arī atsevišķi, maksājot 1,50€. Iznomājot laivu, pasākuma rītā tā jau būs starta vietā un jāparūpējas būs tikai par izdekorēšanu pēc komandas tematikas.

Pieteikšanās pasākumam notiek mājas lapā www.ramkalni.lv, līdz pat 29. aprīlim. Tomēr jāatceras, ka kanoe laivu skaits nomai ir ierobežots, tāpēc pieteikties vajag pēc iespējas ātrāk.

Bildes no pagājušā gada Laivu karnevāla: www.ramkalni.lv/lat/galerija/laivu-karnevals-2014-23.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax


ienāktreģistrēties