Komandu nakts orientēšanās sacensības "Mamutu medības"

Līva Liepkalne, 01.02.2015., 11:28

Naktī no 7. uz 8.februāri norisināsies ziemas nakts orientēšanās sacensības "Mamutu medības". Tajās piedalīsies komandas 5 cilvēku sastāvā ar mērķi apmeklēt kontrolpunktus un veiksmīgi izpildīt visus uzdevumus, stājoties pretī visām 4 dabas stihijām – zemei, ugunij, ūdenim un gaisam!

Mamutu medības"Mamutu medības" notiks jau 13.gadu un ar katru gadu tās top arvien vērienīgākas. Katru gadu tās noris citā pilsētā un tās apkārtnē, šogad teju 200 dalībniekiem būs iespēja izskriet vairāk kā 20km garo trasi 6 – 9 stundu laikā pasakainās Kuldīgas teritorijā. Sacensības ir īpašas ar to, ka tajās būs interesanti ne vien sportistiem, bet ikvienam aktīvās atpūtas entuziastam sākot no 14 gadiem līdz pat pusmūžam. Sakopojot visu drosmi, spēku un apņēmību kopā ar komandas biedriem būs jādodas pretī uzvarai, pārvarot dažādus veiklības, spēka, prāta un komandas uzdevumus. Kontrolpunktos būs arī pārsteiguma uzdevumi sadarbojoties ar organizācijām "Baltais Kalns", "Latvijas Skautu un gaidu centrālā organizācija", kā arī no "Bumper Bike".

Pirmās 3 izveicīgākās komandas tiek arī apbalvotas, bet īpaša balva, kas kļuvusi par tradīciju, ir draudzīgākās komandas ceļojošais kauss. Kauss ceļo no sacensībām līdz sacensībām, pavadot starplaiku pie draudzīgākās komandas, kura par piemiņu atstāj plāksnīti ar komandas nosaukumu un sacensībām, kurās tas iegūts.

Mūs atbalsta: "Virsotne", "Tallink", "Fazer", "Laba reklāma", "Mežakaķis", "Isostar", "Zili Brīnumi", "Hema2gen", "Materia", "Latvijas Valsts meži" un Kuldīgas Sporta skola.

Bērnu un jauniešu organizācija "Jaunie Vanagi" darbojas jau kopš 1992. gada. Organizācijas pamatvērtība ir radošu ideju realizācija dzīvē. Mūsu galvenās darbības jomas ir aktivitātes pie dabas un neformālā izglītība - semināri, apmācības un starpvalstu sadraudzības braucieni.

Sīkāka informācija:
www.jaunievanagi.lv
facebook.com/jaunievanagi
sacīkstes@gmail.com

Galvenais koordinators:
Lauris Andersons


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties