Libors Podmols FMX Latvijas Grand Prix riskēs ar savu veselību

Ģirts Avotiņš, 19.10.2010., 13:34

FMX Latvijas Grand Prix organizatori ir saņēmuši oficiālu IFMXF (Starptautiskā Motofrīstaila federācija) paziņojumu, kas apliecina, ka 23. oktobrī Arēna Rīga notiekošajā Pasaules Motofrīsatila čempionāta posmā startēs čempionāta līderis čehs Libors Podmols.

Libors Podmols FMX Latvijas Grand Prix riskēs ar savu veselībuLibors Podmols oktobra sākumā salauza atslēgas kaulu un šīs traumas dēļ nestartēja nedz iepriekšējā čempionāta posmā Ķelnē, nedz Red Bull X-Fighters sacensībās Romā.

Iepriekšējo gadu FMX Latvijas Grand Prix skatītāju favorīts, kurš vienmēr sacensībās Rīgā ir izpelnījies visvētrainākās ovācijas, pirms kārtējā čempionāta posma bija ļoti smagas izvēles priekšā – vai nestartēt, dziedēt traumu un zaudēt čempionāta līdera statusu, kā arī krietni samazināt savas cerības izcīnīt čempiona titulu, vai riskēt ar savu veselību, pārciest sāpes un piedalīties 2010. gada FMX Latvijas Grand Prix izcīņā, cenšoties uzrādīt pēc iespējas labāku rezultātu.

Šobrīd Libors Podmols čempionāta kopvērtējumā savus tuvākos sekotājus Braisu Izo un Hose Miralesu apsteidz tikai par sešiem un attiecīgi astoņiem punktiem, kas nozīmē, ka, nestartējot FMX Latvijas Grand Prix 2010, čehs Libors Podmols visticamāk noslīdētu uz 3. vietu kopvērtējumā.

"Viss ir atkarīgs no veiktās operācijas un ārstēšanas, bet manuprāt ar šādu traumu ātrāk kā sešas nedēļas pēc tās iegūšanas nevajadzētu piedalīties motofrīstaila sacensībās. Jebkurš smagāks trieciens, piezemējoties vairāk uz rokām, var izlauzt skrūves un tas var beigties ar kontroles zaudēšanu, citu lūzumu vai pat rokas galveno asinsvadu plīsumu. Šim sportistam noteikti vajadzētu sacensību laikā atturēties no sarežģītu un bīstamu triku veikšanas," nezinot kādu ārstēšanu ir saņēmis Libors Podmols, situācijas nopietnību komentē ortopēds / traumatologs Ģirts Bērziņš.

Biļetes uz FMX Latvijas Grand Prix 2010 vēl var iegādāties Biļešu Servisa kasēs. Arēnas Rīga durvis 23. oktobrī tiks atvērtas no pulksten 17:00 un līdz sacensību sākumam, pulksten 19:00, skatītājiem "Pit Party" ietvaros būs iespēja tikties ar sportistiem un saņemt autogrāfus.

FMX Latvijas Grand Prix 2010. gada 23. oktobrī Arēnā Rīgā notiks, pateicoties Rīgas domes, Live Riga, Latvijas Krājbankas, Kurt Koenig, Arčers, Binders, Nākotne, Latvijas Dzelzceļš, Cēsu Alus, Santeko un Red Bull atbalstam, kā arī informatīvajiem sponsoriem – LNT, TV5, Novo News, Radio SWH, SWH+, SWH Rock, DELFI, SportaCentrs, Kurzemes Radio, Latviešu Radio, epadomi.lv, Adrenalin un Moto-X.

Plašāku informāciju par FMX Latvijas Grand Prix iespējams atrast www.fmxlatvia.lv, kā arī www.nightofthejumps.com
 


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
raivis ronda (raiivis.08@inbox.lv), 24.10.2010. 18:11:00 (ip:87.110.240.181)
Komentāra reitings: 0

rrrrrrrr

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab


ienāktreģistrēties