"Klondaika Fight Night" pulcē labākos Latvijas un Lietuvas MMA un kikboksa cīkstoņus

Toms Kursītis, 13.08.2015., 12:22

Viesnīcā "Radisson Blu Hotel Latvia" aizvadīts iespaidīgs cīņu šovs "Klondaika Fight Night", kā ietvaros norisinājās 10 profesionālās MMA (jauktās cīņas mākslas) un kikboksa (K-1) cīņas. Sacensību ietvaros tika izcīnīts Baltijas čempiona tituls gan kikboksā, gan MMA.

"Klondaika Fight Night" pulcē labākos Latvijas un Lietuvas MMA un kikboksa cīkstoņusĻoti saspringta cīņa notika starp Latvijas pārstāvi Vitāliju Usovu un Lietuvas sportistu Mindaugu Packevičusu, kuri noskaidroja aktuālo Baltijas čempiona titulu kikboksā amatieriem. Abi sportisti jau no paša sākuma nežēloja ne sevi, ne pretinieku, izpildot sarežģītu sitienu kombinācijas. Lai arī sanākušo simpātijas vairāk bija nopelnījis mājinieks, tomēr tiesneši lēma savādāk – pēc punktiem uzvara un čempiona tituls tika piešķirta Packevičiusam.

"Jau vairākus gadus mūsu organizētajās sacensībās piedalās labākie Latvijas, Baltijas un Eiropas kikbokseri un MMA cīkstoņi. Jau šobrīd esam sākuši sākam gatavoties uz nākošajām sacensībām "Klondaika Fight Arena", kas notiks 10. oktobrī. Jau tagad zināms, ka tur pulcēsies augstākās raudzes sportisti" stāsta izklaides un atpūtas vietas "Klondaika" mārketinga direktors Aleksejs Krivcuns.

Arī cīņa par Baltijas MMA čempiona titulu amatieriem beidzās pēc punktiem, tikai šoreiz jau varēja gavilēt mājinieki. Latvijas sportists Aleksandrs Kukarenko pārspēja lietuvieti Raimondas Zeniauskas, tādā veidā liekot vienam no diviem šajā vakarā izcīnītajiem Baltijas tituliem palikt Latvijā. Savukārt jelgavnieks Roberts Skujiņš "Klondaika Fight Night" aizvadīja pirmo karjeras cīņu kikboksā, un debija izvērtās vairāk kā spoža – ar tehnisko nokautu uz dēļiem tika noguldīts "Arrows" ielu cīņu uzvarētājs rīdzinieks Igors Kovaļevs. Arī cits latviešu kikbokseris Valērijs Podojahins šovakar nebija īpaši viesmīlīgs – bez ceremonijām ar tehnisko nokautu tika pieveikts Lietuvas sportists Aurimas Saulis.

Savukārt Edgars Freimanis, kurš allaž ar savu atraktīvo un enerģisko cīņu priecējis skatītājus, arī šoreiz nelika vilties – ar nokautu uzvarēts Aidas Saulis (Lietuva), kurš cīņas gaitā nespēja atrast pretargumentus Edgara izpildītajām sitienu sērijām. Tāpat pamatīga dūru vicināšana bija starp diviem latviešu kikbokseriem – Staņislavu Makarenko un Vadimu Koļesņikovu. Šoreiz uzvaru izcīnīja pirmais!

MMA cīņā Alekseju Troņenkovs uzvarēja Jāni Sīmani, bet vakara pēdējā cīņā Jurijs Orlovs parūpējās par skaistu "Klondaika Fight Night" noslēgumu – ar efektīviem un efektīgiem sitieniem nokautā tika "aizsūtīts" lietuvietis Ovidijus Jurginas, noformējot Latvijas un Lietuvas mikrodueļa galarezulātu – 4:1! Pēc aizvadītajām cīņām gan sportisti, gan skatītāji devās uz nesen atjaunoto izklaides un atpūtas vietu "Klondaika" (Elizabetes iela 61), lai piedalītos lieliskā afterpārtijā.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
chpoknul.icu

Morris

Hello. And Bye.

XRumerTest

cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyBrock


ienāktreģistrēties