Ķīpsalā notiks telpu orientēšanās sacensības

Egita Kancāne, 15.02.2010., 09:35

16. februārī, sākot no plkst. 16, Starptautiskā Ķīpsalas izstāžu centra hallē, Rīgā, Ķīpsalas ielā 8 norisināsies studentu organizētas telpu orientēšanās sacensības, kurām pieteikušies jau vairāk nekā 120 dalībnieki.

Vēl šodien, 15. februārī, līdz plkst. 20 var pagūt pieteikties dalībai sacensībās interneta mājaslapā (www.telpuorientesanas.lv), kā arī 16. februārī – sacensību norises vietā.

Telpu orientēšanās sacensību dalībnieku skaits ir ierobežots: sacensībās, kas norisināsies Ķīpsalas izstāžu centra hallē, kopumā varēs piedalīties aptuveni 200 dalībnieki.

"Lai arī sacensības plānotas vairākās vecuma grupās, visaktīvāk sacensībām piesakās gan Rīgas Tehniskās universitātes (RTU), gan citu universitāšu studenti. Starp viņiem ir tādi, kuri saistīti ar orientēšanās sportu, kā arī tādi, kuri orientēšanās sacensībās piedalīsies pirmoreiz un, iespējams, meklē iespēju, kā labi atpūsties. Ņemot vērā, ka iknedēļas klasiskās orientēšanās sacensības "Magnēts" pulcē ap 100 dalībnieku, pagaidām pieteikumu skaits liecina par to, ka telpu orientēšanās, kas tik plašā apmērā Rīgā notiks pirmoreiz, nākotnē varētu gūt popularitāti," stāsta projekta koordinators RTU Būvniecības fakultātes students Mārtiņš Līsmanis.

Sacensību dienā Ķīpsalas izstāžu halle tiks pārvērsta par sacensību arēnu ar viltīgi izveidotiem norobežojumiem un objektiem, taču orientēšanās pamatprincips – meklēt nepieciešamos kontrolpunktus distances veikšanas laikā, saglabāsies. Kontrolpunktu atzīmēšanai tiks izmantota elektroniskā atzīmēšanās sistēma "SportIdent". Dalībniekiem pirms starta tiks piešķirtas elektroniskās kartes, ar kurām būs jāveic atzīmes distancē.

Tos sportistus, kas telpu orientēšanās sacensībās piedalīsies pirmoreiz, pirms došanās distancē organizatori apmācīs.

Telpu orientēšanās sacensības organizē RTU Studentu parlaments.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
handwritten by the author.

Wirelesszra

sex

Thaddeus

Влияние дистанционного образования на карьеру в медицине аккредитация под ключ <a href=atx86.ru>atx86.ru</a> .

obucheniye_vrachey_vwmi


ienāktreģistrēties