Ķīpsalā notiks RTU Ziemas sporta spēles

Egita Kancāne, 25.01.2010., 17:53

4. februārī, Ķīpsalā Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Studentu parlaments rīko RTU Ziemas sporta spēles, kurās aicina piedalīties ikvienu, kas ziemu vēlas izbaudīt studentiski, sportiski un mazliet netradicionāli.

RTU Ziemas sporta spēles norisināsies Ķīpsalā (blakus RTU dienesta viesnīcām, Āzenes ielā 22) 4. februārī no pl. 14 līdz 18. Ziemas sporta spēļu nolikums publicēts RTU Studentu parlamenta mājaslapā (www.rtusp.lv).

Lai piedalītos RTU Ziemas sporta spēlēs, iepriekšējā sagatavotība nav nepieciešama. Dalībnieku pieteikšanās disciplīnām notiks sporta spēļu norises vietā.

Kopumā RTU Ziemas sporta spēlēs sacensības notiks septiņās disciplīnās – gan individuāli, gan komandās.

Individuālie sportisti varēs piedalīties biatlona stafetē un "Bowlero" skulptūru veidošanā – disciplīnas dalībniekiem būs jāizveido pēc iespējas interesantāka, inovatīvāka un sarežģītāka sniega skulptūra, kuru pēc tam vērtēs žūrija. Komandas (piecu un četru cilvēku sastāvā) tiks aicinātas piedalīties pikošanās sacensībās, kā arī lielajā "Tallink" futbola turnīrā, kura laikā ar lielo vingrošanas bumbu būs jānotriec pēc iespējas vairāk ķegļu. Sportistu pāri varēs piedalīties "Atlantis" ragavu stumšanā: viens sēdēs ragavās, bet otrs centīsies ragavas izstumt cauri šķēršļiem. Paredzētas arī jautrības stafetes, Piku pavēlnieka distance un bļitkošana.

Ziemas sporta spēļu uzvarētāji balvās iegūs biļetes Līvu akvaparka apmeklējumam un "Atlantis" sporta un atpūtas kluba apmeklējumam, "Bowlero" dāvanu kartes, ISIC dāvanu kartes, atpūtu viesnīcā "Baltvilla" un vakariņas restorānā, savukārt lielā "Tallink" futbola turnīra uzvarētājkomandai "Tallink" dāvinās bezmaksas braucienu uz Stokholmu.

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Theme site super 000*** ru.hc.lv

ZZuUsTbMnI

Theme site super 000*** hc.lv

rhfjGKKOJA

Theme site super 000*** lv.hc.lv

IcvANPaKri


ienāktreģistrēties