Latviešu uzbrucējs Jekimovs – Somijas 2. līgas čempions

Latvijas Hokeja Fedrâcija, 26.03.2010., 17:47

Latvijas valstsvienības hokejā kandidāts pasaules čempionātam Vācijā Roberts Jekimovs ir kļuvis par Somijas otrās līgas čempionu.

PerspektīvLatviešu uzbrucējs Jekimovs – Somijas 2. līgas čempionsais uzbrucējs Roberts Jekimovs, kurš šīs sezonas otro pusi ir aizvadījis Somijas "Mestis" līgas "Jokipojat" klubā, pēdējā finālspēlē palīdzēja savai komandai uzvarēt ar 6:3, gūstot vienus vārtus un rezultatīvu piespēli, kopumā izdarot sešus metienus pa pretinieku vārtiem. Līdz ar to divdesmit gadus jaunais hokejists Jekimovs izslēgšanas spēlēs kļuva par 14. rezultatīvāko komandas spēlētāju.

"Jokipojat" finālsērijā pret "D Team" komandu uzvarēja ar 3:0. Bet jau marta nogalē Roberts Jekimovs un viņa cīņas biedri tiksies ar "SM-Liiga" spēlējošo Tamperes "Ilves", ar kuru sērijā līdz trim uzvarām cīnīsies par vietu Somijas spēcīgākajā līgā nākamajā sezonā.

"Jokipojat" kluba vadība ļoti labi vērtē latviešu uzbrucēja sniegumu un paredz viņam veiksmīgu profesionālo attīstību. Interesi par mūsu spēlētāju izrādījuši arī vairāki Somijas augstākās hokeja līgas klubi.

http://www.jokipojat.com/jokipojat/www/fi/index.php
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
cp loli ==> eit.tw/04G9JV <== ==> url.epoch.tw/Z4RGq <==

BobbyBrock

Theme site super 000*** hc.lv

fbHphOOPNU

Salut, ech wollt Äre Präis wëssen.

RobertSax


ienāktreģistrēties