"Jēkabpils jauniešu diena 2015" – 23. maijā

Lāsma Skļarska, 19.05.2015., 14:29

23. maijā Jēkabpilī jau piekto gadu norisināsies "Jēkabpils jauniešu diena", ko rīko Jēkabpils jauniešu dome sadarbībā ar Latvijā lielāko ielu kultūras un sporta kustību "Ghetto Games".

"Jēkabpils jauniešu diena 2015""Ghetto Games" pirmais no 7. sezonas reģionālajiem pasākumiem norisināsies Jēkabpilī, piedāvājot ielu basketbola, skeitparka sporta veidu, ielu florbola, ielu futbola un ielu vingrošanas sacensības. Skeitparkā, galvenokārt, risināsies sacensības ekstrēmā skrituļslidošanā - "pro" un amatieru kategorijās, kā arī best trick balva. BMX un skeitbordā notiks "best trick" balvas izspēle. Papildus ielu basketbola sacensībām norisināsies arī Slam Dunk konkurss jaunākajā vecuma grupā. Konkursa laikā jauniešiem būs iespēja parādīt savas ‘dunkeru’ spējas un iegūt balvas. Ielu futbola sacensību laikā norisināsies arī ātruma mērīšanas konkurss, kura laikā, dalībniekiem veicot soda sitienus, tiks noteikts spēcīgākā sitiena īpašnieks, kā arī notiks meistarības konkurss skatītājiem.

"Jēkabpils jauniešu dienā" notiks arī Jauniešu domes rīkotās sacensības pludmales volejbolā, galda tenisā, dambretē, novusā, galda hokejā. Pirmo reizi pasākumā būs arī radošās darbnīcas, kurās varēs piedalīties ikviens interesents.

"Šogad strādājām pie tā, lai Jauniešu dienā savu vietu atrastu jebkurš jaunietis – gan sportists, gan mākslas un zinātnes cienītājs, gan brīvdomātājs, kas meklē aizraujošus piedzīvojumus. Un tos noteikti Jauniešu dienā varēs atrast!" stāsta Jēkabpils jauniešu domes vadītājs Rūdolfs Studāns.

Paralēli jau minētajām aktivitātēm plānoti dažādi konkursi un aktivitātes pasākuma apmeklētājiem. Kā viens no galvenajiem pasākuma uzsvariem paredzēts sadarbībā ar Latvijas Gumijlēcēju klubu (LGK) tapusī piepūšamā atrakcija "Jump and Fly", kurā ikvienam būs iespēja pārbaudīt sevi, nolecot no sešus metrus augsta pacēlāja matracī. Tāpat no LGK būs pieejamas arī citas piepūšamās atrakcijas, kuras apmeklētāji varēs izbaudīt bezmaksas. Pasākuma laikā norisināsies lielais flashmobs saistībā ar gaidāmo Eiropas Čempionātu basketbolā.

"Jēkabpils Jauniešu dienas 2015" atklāšana – Jēkabpils stadionā "Vārpa", 23. maijā pl. 12.00, reģistrācija sacensībām no pl. 11.00.

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2015. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties