Jānis Ozoliņš – novembra mēneša vērtīgākais spēlētājs Virslīgā

Māris Gorbunovs, 02.12.2015., 08:24

Par aizvadītā mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā ir atzīts HK "Mogo" uzbrucējs Jānis Ozoliņš.

Jānis OzoliņšViņš novembra piecās spēlēs guva trīs vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles, sakrājot deviņus rezultativitātes punktus. Ozoliņa pārstāvētā HK "Mogo" komanda novembrī izcīnīja četras uzvaras un ar 31 punktu turnīra tabulā ieņem pirmo vietu, par vienu punktu apsteidzot HK "Liepāja" vienību, kurai spēle rezervē.

26 gadus vecais Jānis Ozoliņš ir savas komandas otrais rezultatīvākais spēlētājs. Kopumā 14 regulārās sezonas spēlēs viņš ir guvis 8 vārtus un atdevis 11 rezultatīvas piespēles.

Par septembra mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā tika atzīts HK "Mogo" vārtsargs Henrijs Ančs, savukārt oktobrī – HK "Liepāja" uzbrucējs Bruno Zabis.

Šosezon Latvijas virslīgas hokeja čempionātā tiek turpināta tradīcija - katra mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšana un apbalvošana. Labākajam mēneša hokejistam tiks piešķirta piemiņas balva un dāvana no LHF un "Optibet Sporta bāra".

Mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšanas komisija: Latvijas hokeja virslīgas organizatori, galvenais tiesnesis, statistiķis, kuri pēc vairākiem kritērijiem nosaka katra mēneša vērtīgāko Latvijas virslīgas hokeja čempionāta spēlētāju.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
турецкий сериал на языке онлайн

Tamie

porn videos

Vincent

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

Robertunsab


ienāktreģistrēties