FK "Jelgava" būs radošais direktors - Ainārs Tamisārs

FK "Jelgava", 11.02.2015., 09:34

Futbola kluba "Jelgava"” valde ir apstiprinājusi Aināru Tamisāru par futbola kluba radošo direktoru.

Līdz šim nevienā Latvijas futbola virslīgas klubā nav bijis šāds amats. FK "Jelgava”" plāno vēl kvalitatīvāk un radošāk pievērsties dažādām ārpus futbola aktivitātēm, tai skaitā dažādiem sociāliem un cita veida projektiem.

Ainārs Tamisārs iepriekš vairākus gadus bija FK "Jelgava" prezidents, līdz šo amatu 2013.gadā pārņēma Māris Peilāns, ceļu būvniecības sabiedrības "Igate" valdes priekšsēdētājs. Ainārs Tamisārs ir arī biedrības "Latvijas futbola virslīga"” valdes priekšsēdētājs un mūzikas klubu "Četri balti krekli”" un "Jelgavas krekli”" līdzīpašnieks.

"Es arī senāk, kad vadīju FK "Jelgava", vairāk uzmanību veltīju tam, ko protu vislabāk, un ikdienā daru savos "Kreklu" klubus - radīt pozitīvu atmosfēru, mudināt cilvēkus kustēties, fanot un atpūsties," stāsta Ainārs Tamisārs.

"Mans mērķis ir panākt, ka lai katra FK "Jelgava" mājas spēle ir kā svētki līdzjutējiem, lai tribīnēs arvien vairāk cilvēku, lai jelgavnieki lepni staigā ar FK "Jelgava" atribūtiem un jūtas piederīgi FK "Jelgava" identitātei," stāsta Ainārs Tamisārs.

"Futbola kluba prezidenta uzdevums ir rūpēties par to, lai budžetā ir nauda, lai visa sistēma strādā, treneru korpuss kopā ar sportistiem rūpējas par sportiskajiem rezultātiem, bet ir taču jābūt arī kādam, kas rūpējas par līdzjutējiem, par to, lai futbola klubs sabiedrībā dzīvotu arī starp spēlēm un ne tikai futbola laukumā," savus pienākumus ieskicē Ainārs Tamisārs.

"Es esmu pabijis daudzās pasaules valstīs skatīties, kā darbojas futbola saimniecība. Priekš mums dīvaini, bet pat 3. un 4. līgas klubi Vācijā, Spānijā, Itālijā un Anglijā spēj pulcēt pilnas tribīnes. Tur taču nav zvaigznes, nav arī nekādu spožo rezultātu, bet ir vietējās pilsētas saliedēšanās ap savu klubu, ir vēlme visiem sanākt kopā, lai satiktos un parunātos. Un vienlaicīgi līdzjutējs nepārprotami jūt, ka viņš ir tur galvenais. Orķestrītis visus izklaidē, starpbrīdi ir vietējas grupas koncerts, bērnu priekšnesumi, konkursi, vietējo uzņēmēju prezentācijas," stāsta Ainārs Tamisārs.

"Futbols pasaulē sen vairs nav tikai sporta veids, bet gan sociāla parādība, kas vieno visdažādāko interešu, vecumu, dzimumu un sociālo piederību pārstāvošus cilvēkus. Un nav taču svarīgi, kurā līgā startē tieši tavas pilsētas vai ciemata futbola komanda – galvenais ir kopā būšana ar savu komandu, saviem draugiem un pārējiem līdzjutējiem gan stadionā pirms un spēles laikā, gan citos nopietnos un jautros pasākumos," uzskata Ainārs Tamisārs.

"Esmu pārliecināts, ka aktīvi un radoši strādājot, mums izdosies gan pulcēt vēl vairāk līdzjutējus Jelgavas tribīnēs, gan vairot FK "Jelgava" publicitāti, gan arī, ņemot vērā iepriekš minēto, piesaistīt vēl vairāk sponsorus," norāda Ainārs Tamisārs.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties