ETP pulcēs labākos pokera spēlētājus Tallinā

KPMS&Partneri, 05.07.2010., 10:24

Pasaules pazīstamākie pokera čempioni Kārters Filips (Carter Phillips), Kevins Makfe (Kevin MacPhee), Alans Baeke (Allan Baekke) un Maks Likovs (Max Lykov) apstiprinājuši savu dalību EPT 7. sezonas pirmajā posmā, kas notiks Tallinā no 11. līdz 16. augustam.

EPT Tallina dalībnieks 22 gadus vecais amerikānis Kārters "bdybldngpkr" Filips tikai pirms dažām nedēļām 9. jūnijā iespēlēja WSOP aproci un gandrīz pus miljonu ASV dolāru. Filips uzrādīja ļoti labus rezultātus iepriekšējā EPT Barselonā un saņēma miljonu ASV dolāru. Līdz šodienai Kārters Filips spēlējot pokeru ir vinnējis aptuveni 2,5 miljonus USD.

Par lielo naudas laimestu Tallinā sacentīsies arī EPT Berlīnē uzvarētājs (balvā bija miljons eiro) Kevins "ImaLuckSac" Makfe. EPT Players' Choice apbalvojuma saņēmējs Makfe pēdējos gados ieguvis vairāk kā 2 miljonus eiro spēlējot pokeru.

Potenciālais favorīts Tallinā varētu būt arī dānis Alans "Sifosis" Baeke - EPT Snowfest Austrijā uzvarētājs un balvas "Achievement of the Year" nominants. Baeke ir nopelnījis apmēram 1 miljonu eiro iepriekšējos turnīros.

Īpaša uzmanība jāpievērš arī EPT 6. sezonas "Gada spēlētājam", 22 gadus vecajam krievam Maksam Likovam, kas uzrādīja stabilu un stripru spēli viscaur iepriekšējai sezonai un uzvarēja EPT Kijevā.

Lielajām €4,250 sacensībām pieteikusies arī PokerStars komandas profesionāle un Vācijas TV zvaigzne Katja Tatere (Katja Thater), kas tika līdz fināla galdam Pasaules Meistarsacīkstēs Sievietēm un arī bieži bijusi līdere citu gadu EPT sacensībās. Eiropas Pokera balvu pasniegšanas ceremonijā Taterei tika piešķirts tituls "Europe’s Leading Lady".

PokerStars.com un PokerStars.it jau šobrīd notiek turnīri ar dalības maksu sākot no €5.45 vai 250 Pastāvīgā Spēlētāja punktiem, taču uzvarētājs saņem laimesta paku €6,000 vērtībā - tas iekļauj Galvenā Turnīra dalības maksu, septiņu nakšu apmešanos pieczvaigžņu viesnīcā Swissôtel un €770 kabatas naudu.

Spēlētāji no visas pasaules tiek aicināti izbaudīt lielisko Baltijas vasaru, turklāt PokerStars.com piedāvās īpašus tiešsaistes turnīrus "Lieliskās pakas" iegūšanai – iespēja pabūt divos lieliskos PokerStars.com rīkotajos turnīros Baltijā, jo divas sacensības notiks viena pēc otras divās kaimiņu valstīs - Krievijas Pokera Sērija (RPS) Rīga Latvijā un PokerStars.com EPT Tallina. Spēlētājiem būs iespēja kvalificēties tiešsaistē €9,150 vērtajai balvai, kas nodrošina dalību abās sacensībās, apmešanos viesnīcās Rīgā un Tallinā, pārvietošanos starp abām Baltijas galvaspilsētām un vēl 1,360 eiro izdevumiem.

€2,000 Krievijas Pokera Sērija Rīga notiks 6.-10. augustā mūsu galvaspilsētā. Sacensību beigās autobuss žigli aizvedīs kvalificējušos spēlētājus 300 km Ziemeļaustrumu virzienā uz EPT Tallinā. Satelīta turnīri priekš RPS Rīga arī jau notiek.

EPT ko rīko un sponsorē PokerStars.com ir lielākais pokera turnīrs pasaulē gan spēlētāju skaita gan laimestu ziņā. EPT 6. sezonā balvu fonds bija vairāk nekā 55 miljoni eiro.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Theme site super 000*** ru.hc.lv

EazIWTSshA

Salut, ech wollt Äre Präis wëssen.

Robertunsab

Подробные астрологические прогнозы на неделю для каждого знака зодиака астро видья на сегодня <a href=worknorth.ru>worknorth.ru</a> .

astroprognoz_abPa


ienāktreģistrēties