Bruno Zabis – oktobra mēneša vērtīgākais spēlētājs Virslīgā

Latvijas Hokeja federācija, 02.11.2015., 17:42

Par aizvadītā mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā ir atzīts HK "Liepāja" uzbrucējs Bruno Zabis.

Bruno Zabis – oktobra mēneša vērtīgākais spēlētājs VirslīgāViņš oktobra četrās spēlēs sakrājis 17 rezultativitātes punktus (7+10). Zabja pārstāvētā HK "Liepāja" komanda oktobrī izcīnīja trīs uzvaras un ar 18 punktiem turnīra tabulā ieņem trešo vietu, par diviem punktiem atpaliekot no HK "Prizma" vienības.

24 gadus vecais Bruno Zabis ir savas komandas un visa čempionāta rezultatīvākais spēlētājs. Kopumā 9 spēlēs viņš guvis 10 vārtus un atdevis 13 rezultatīvas piespēles. Jāatzīmē uzbrucēja lieliskā spēlē pret pašreizējiem čempioniem HK "Mogo". Liepājas uzvarā ar 9:3, Zabis guva vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles. Tāpat rezultatīva spēle Zabim padevās pret HS "Rīga99/HK Tukums", kurā uzbrucējs nopelnīja 8 (4+4) rezultativitātes punktus.

Bruno Zabja rezultativitāte un parādītais sniegums nav palicis nepamanīts Latvijas valstsvienības treneru korpusam. Uzbrucējs ir izsaukts uz gaidāmo "Euro Ice Hockey Challenge" turnīru, kas no 5. līdz 7. novembrim norisināsies Liepājā.

Par septembra mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā tika atzīts HK "Mogo" vārtsargs Henrijs Ančs, kurš arī dosies palīgā Latvijas hokeja izlasei.

Šosezon Latvijas virslīgas hokeja čempionātā tiek turpināta tradīcija - katra mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšana un apbalvošana. Labākajam mēneša hokejistam tiks piešķirta piemiņas balva un dāvana no LHF un "Optibet Sporta bāra". Pirmais šīs sezonas vērtīgākais hokejists tika noteikts par periodu septembra mēnesī.

Mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšanas komisija: Latvijas hokeja virslīgas organizatori, galvenais tiesnesis, statistiķis, kuri pēc vairākiem kritērijiem turpmāk noteiks katra mēneša vērtīgāko Latvijas virslīgas hokeja čempionāta spēlētāju.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

Robertunsab

лучшие сериалы на турецком языке

Glen

Полное путешествие в мир стабильного напряжения с нашими стабилизаторами Стабилизаторы напряжения Suntek <a href=kupit-stabilizator-napryazheniya.ru/stabilizatoryi-napryajeniya-suntek>Стабилизаторы напряжения Suntek</a> .

kupitstab_cuer


ienāktreģistrēties