Cēsīs norisināsies 6. Baltijas Atklātais Motoparaplānu čempionāts

Inese Šubēvica, 13.08.2015., 08:55

No 12.-16. augustam Cēsīs norisināsies starptautiskas sacensības motoparaplanieristiem "Baltic Open Paramotoring Championship 2015" (Baltijas Atklātais motoparaplānu čempionāts – BOPC 2015).

"Baltic Open Paramotoring Championship 2015"Sacensībās piedalīsies motoparaplānu piloti no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas.

Čempionāts tiek organizēts ar mērķi noskaidrot ātrākos, precīzākos, mērķtiecīgākos un vienkārši draudzīgākos un jautrākos pilotus Baltijas jūras reģiona valstīs, un tas tiek organizēts saskaņā ar FAI (Federation Aeronautique Internationale) starptautisku sacensību vispārīgiem noteikumiem, sacensību laikā veicot veiklības lidojumus, orientēšanās uzdevumus gaisā, sporta disciplīnas uz zemes un slaloma lidojumus. Šāda līmeņa čempionātu Latvijai ir gods organizēt otro reizi.

Sacensību organizētāji aicina ikvienu interesentu atbalstīt Latvijas pilotus un izbaudīt lidojumu burvību. Sacensību lidojumi tiek plānoti no 6.00-22.00 Cēsu lidlaukā, lidojumus organizējot atbilstoši laika apstākļiem. Aktuālai informācijai varat sekot līdzi sacensību mājas lapā www.bopc.eu vai sazinoties ar sacensību galveno tiesnesi Inesi Šubēvicu pa tālr. 29209607.

BOPC 2015 organizē Latvijas Paraplanierisma Federācija sadarbībā ar paraplanierisma klubiem Adrenalīns (Latvija), Mad pilots (Lietuva) un Aerosport (Igaunija), brīvprātīgajiem no jauniešu organizācijām Latvijas Jaunatnes padome, Jauniešu studijas BaMbuss un Jaunatnes līderu koalīcija. Paldies par atbalstu motoparaplānu ražotājam firmai "Dudek" (Polija), Cēsu pilsētas domei, viesu namam "Laso" un SIA "Raiskumu Labumu Darītava".

Apmeklētāju drošībai aicinām skatītājus iepazīties ar teritorijā izvietoto (un/vai saņemt) informāciju par sacensībām un drošības instrukciju, lūgums ievērot iezīmētās skatītāju zonas un sekot tiesnešu norādījumiem.

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties