Sezonas atklāšanas sacensības LDO Kauss 2010

Zanis Buklovskis, 25.01.2010., 08:44

Ar 2010. gada LDO kausa sacensībām šautriņu mešanā, kuras notiks Rīgas viesnīcā NB Hotel, Slokas ielā 49, oficiāli tiks atklāta 2010. gada šautriņu mešanas sezona.

TurpinSezonas atklāšanas sacensības LDO Kauss 2010ot iepriekšējā gadā aizsākto sadarbību arī šogad LDO rīkotās sacensības atbalstīs A/S Cēsu Alus.

Šo sezon ir arī izmaiņas Latvijas reitinga sacensību noteikumos, reitinga punktu piešķiršanā, licencēšanās noteikumos, kā arī sacensību organizatoru noteikumos.

Diemžēl ar LDO datiem gadījās negadījums un šī iemesla dēļ vēl visas izmaiņas nav izdevies nopublicēt. Un saistībā ar šo pirmajās sacensībās spēlētāji netiks iedalīti licencētajos un nelicencētajos, jo spēlētājiem nav bijusi iespēja iepazīties ar licencēšanas noteikumiem.

Visi spēlētāji, kuri būs piedalījušies LDO Kausā un licencēsies līdz nākamajām Latvijas reitinga sacensībām, kuras 20. februārī notiks Skaistkalnē, saņems reitinga punktus par ieņemto vietu LDO Kausa sacensībās. Licencēšanās šogad ir cieši saistīta arī ar klubu un interešu grupu izveidošanu un dalību klubu komandu sacensībās. Klubu spēlētājiem licencēšanās būs lētāka.

Spēlētāji varat jau meklēt klubus, kuriem pievienoties vai veidot jaunus klubus.

Papildus šogad sāksim arī veidot jauniešu sacensības un visiem Latvijas reitinga sacensību organizatoriem būs pienākums organizēt arī jauniešu līdz 18 gadu vecumam organizēšanu.

LDO Kauss kā jau ierasts notiks divas dienas, kuru laikā tiks noskaidroti kungu un dāmu individuālie un pāru čempioni, kā arī jauniešu individuālie čempioni.

Sacensību programma

30. janvāris (individuālās sacensības)
09:00 - Spēļu zāle atvērta
11:00 - Dalībnieku reģistrācijas noslēgums
11:45 - Sacensību atklāšana
12:00 - Kungu un dāmu individuālās sacensības
15:00 - Jauniešu sacensību sākums
31. janvāris (pāru sacensības)
09:00 - Spēļu zāle atvērta
10:00 - Dalībnieku reģistrācijas noslēgums
11:00 - kungu un dāmu pāru sacensības

Sīkāka informācija un sacensību nolikums, kā arī šautriņu mešanas noteikumi ir pieejami Latvijas Darts organizācijas mājas lapā http://www.latviadarts.com/

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Theme site super 000*** ru.hc.lv

ZZuUsTbMnI

Theme site super 000*** hc.lv

rhfjGKKOJA

Theme site super 000*** lv.hc.lv

IcvANPaKri


ienāktreģistrēties