4. Starptautiskais Augstskolu kauss volejbolā 2010 jau šonedēļ

Maija Caica, 02.03.2010., 09:14

5. martā tiks atklāts 4. Starptautiskais Augstskolu kauss volejbolā vīriešiem un sievietēm, kas norisināsies Olimpiskajā sporta centrā, Grostonas ielā 6B, kuru organizēs Latvijas Universitātes Sporta servisa centrs sadarbībā ar Rīgas Tehnisko Universitāti un Latvijas Volejbola Federāciju.

6. martā notiks kausa atklāšanas ceremonija, kuru atklās Latvijas Volejbola federācijas prezidents Almers Ludviks.

Vakarā visi komandu spēlētāji, treneri un komandu atbalstītāji pulcēsies kopā uz vakara saviesīgo daļu vienā no Rīgas jaunajiem klubiem – Ofiss.

Plašāka informācija ir pieejama www.lu.lv mājaslapā sadaļā Sports/Volejbols/Starptautiskais Augstskolu kauss gan par spēļu grafikiem, gan arī katru dienu varēs sekot līdzi rezultātiem, lasīt par spēlētāju, treneru un līdzjūtēju viedokļiem un aspkatīties bildes.

Visa turnīra laikā dalībniekiem un līdzjūtējiem būs iespēja piedalīties dažādos konkursos, kuros uzvarētāji tiks pie vērtīgām atbalstītāju balvām.

Turnīra atbalstītāji: A/S Rīgas Piena kombināts; A/S Aldaris, Latvijas Volejbola Federācija, Latvijas Universitāte, Rīgas Tehniskā Universitāte, Latvijas Universitātes Sporta Servisa centrs, Coca-Cola Hellenic, Ofiss, Dove.

Inormatīvie atbalstītāji: www.easyget.lv un www.hc.lv
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
handwritten by the author.

Wirelesszra

sex

Thaddeus

Влияние дистанционного образования на карьеру в медицине аккредитация под ключ <a href=atx86.ru>atx86.ru</a> .

obucheniye_vrachey_vwmi


ienāktreģistrēties