Tuvojas 2. posms Latvijas Augstskolu Florbola Līgā (LAFL)

Remārs Vikānis, 01.02.2011., 10:31

Līgas organizētāji Latvijas Universitāte kopā ar Florbola Attīstības Aģentūru (FAA) un Latvijas Florbola Savienību (LFS) aicina augstskolas pieteikties LAFL 2. posmam.

Tuvojas 2. posms Latvijas Augstskolu Florbola Līgā (LAFL)Spēles risināsies jau ierastajā Rīgas Olimpiskajā Sporta Centrā, Grostonas ielā 6b, 27 februārī. Pieteikšanās līdz 14. februārim. Nolikums, kā arī pieteikuma anketa atrodam Latvijas Universitātes mājas lapā.

Pirmajā posmā novembra beigās piedalījās 10 komandas no 8 Latvijas augstskolām un pirmo vietu izcīnīja RTU florbolisti finālā pārspējot Banku Augstskolas komandu. Līdz ar to RTU ir spēruši soli pretī finālposmam, kur arī tiks noskaidrota spēcīgākā Latvijas augstskolu florbola komanda. Tomēr arī visas pārējās komandas saglabā labas izredzes iekļūt finālposmā. Ar rezultātiem un kopvērtējumu pēc pirmā posma var iepazīties www.lu.lv/sports/veidi/florbols/lafl/ mājas lapā. Kā arī turpat var redzēt rezultatīvākos spēlētājus, kur pēc pirmā posma rezultatīvāko spēlētāju pirmās divas vietas aizņem LSPA spēlētāji, attiecīgi Toms Rīsmanis ar 12 punktiem un Matīss Jansons ar 9.

Katra posma labāko uzbrucēju, aizsargu un vārtsargu apbalvos viens no populārākajiem florbola inventāra ražotājiem Salming. Pirmajā posmā labākie bija Toms Piliksers, Rihards Fīrmanis un Igors Ivanovs. Atbalstītāju pulkā ir arī Nike, kuri atbalsta florbolu studentu vidū jau ilgu laiku. LAKF aicina visus atbalstīt savu augstskolu pārstāvjus. Spēļu vērošana ir bezmaksas
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax


ienāktreģistrēties