11. septembrī Quiksilver Nordic Open Cup

Inese Krūze, 07.09.2010., 08:21

Jau 4. gadu pēc kārtas par vērienīgāko Latvijas sacensību sezonas noslēguma pasākumu veikbordā ir kļuvušas sacensības "Quiksilver Nordic Open Cup", kas šogad norisināsies 11. septembrī, Gravitācijas Spēļu ietvaros, Ādažos, veikborda klubā "Promobius".

Sacensīb11. septembrī Quiksilver Nordic Open Cupas Nordic Open Cup daudziem veikbordistiem ir kļuvušas par nozīmīgākajām sezonas sacensībām. Te katrs vēlas parādīt labāko, kas apgūts treniņos visas sezonas garumā, tā vērtējot ne tikai savu un citu konkurentu izaugsmi, bet nodrošinot arī skatītājiem labāko šovu.

Kā ierasts, pirms sacensībām – pulksten 10:00 visi dalībnieki un līdzjutēji dosies svinīgā gājienā cauri Ādažiem. Bet pirmie sacensību starti veikbordā tiks doti 11:00, kad uzsāksies kvalifikācijas braucieni, bet 15:00 notiks fināli visās 9 vecuma grupas.

Kā zināms Quiksilver Nordic Open Cup ir atvērtas sacensības un ikviens Latvijas veikbordists neatkarīgi no vecuma, dzimuma un meistarības ir aicināts tajās piedalīties. Reģistrēties sacensībām var līdz 10. septembra vakaram, vai sacensību rītā. Organizatori ir parūpējušies, ka šogad sacensību ietvaros, atbilstoši pasaules sacensību praksei, tiks atvērtas vēl trīs grupas – bērnu grupa, kurā startēs bērni vecumā līdz 9 gadiem un meistaru sieviešu un meistaru vīriešu grupa, kurās varēs startēt braucēji virs 30.

Līdzās individuālajai sacensībai, visi Latvijas ūdenssporta klubi, Veikborda bāzes un veikotāju grupējumi ir aicināti šajās sacensībās aizstāvēt savu godu komandu cīņā par 2010. gada spēcīgākās veikborda komandas titulu.

Balvas labākajiem nodrošina Quiksilver, kā arī Latvijā popularitāti ieguvušais apģērbu zīmols 17th, Vingrošanas Olimpiskais centrs, Ādažu kultūras un Radošās Izglītības centrs.

Līdzās veikborda sacensībām, 1080 Gravitācijas spēļu ietvaros, pulksten 12:00 norisināsies Surf Pro skimborda sacensības, 14.00 Ttfactory Sup sacensības, 15:00 Karters.lv velotriāla sacensības "Ādažu kausa izcīņa velotriāla frīstailā" . Tāpat, domājot par jauno paaudzi, 13:30 ar Veloserviss atbalstu notiks sacensības "Sprīdīšu velo brauciens" bērniem līdz 4 gadiem. Visas dienas garumā norisināsies arī izstāde, kur ikvienam būs iespēja iepazīties ar ūdenssporta klubiem Latvijā, ar inventāra tirgotājiem un citiem sfērā iesaistītajiem uzņēmumiem.

Pasākumā par muzikālo atmosfēru rūpēsies Crystral Sound System un Red Bull.

18:30 noslēdzoties veikborda sacensībām skatītājus izklaidēs Partizāņu Ugunskura ūdensslēpotāju akrobātu paraugdemonstrējums, kas turpināsies ar veikborda šovu uz šķēršļiem.

Tiekamies 11. Septembrī Ādažos!
Jaunumus un sacensību nolikumu meklējiet www.1080.lv
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax


ienāktreģistrēties