Janvāra beigās sāksies 10. Latvijas čempionāts skvošā

Latvijas skvoša federācija, 14.01.2012., 18:28

Šogad agrāk kā citus gadus – jau janvāra beigās, februāra sākumā Rīgā, Zelta Boulinga un Skvoša centrā norisināsies gada galvenais notikums skvošā - 10. Latvijas čempionāts.

10. Latvijas čempionāts skvošā

28. un 29. janvārī sacentīsies notiks pamatturnīrs vīriešiem un sievietēm dažādās klasēs, bet 4. februārī sacentīsies juniori un seniori. Latvijas čempionu titulu izcīnīs vīriešu Elite Open, sieviešu A Open, junioru BU19 (puiši līdz 19 gadiem) un junioru GU19 (meitenes līdz 19 gadiem) klašu uzvarētāji.

Pamatturnīram spēlētāji aicināti pieteikties līdz 20. janvārim, juniori un seniori – līdz 30. janvārim.

Šogad vīrieši sacentīsies Open, B un C grupās, bet nebūs A grupa, kāda bija pērn, savukārt sievietes sacentīsies divās klasēs Open un B klasē, kurā aicinātas pieteikties arī skvoša sacensību jaunpienācējas. Juniori sacentīsies vecuma grupās, sākot no U13 līdz U19, seniori – 35+ un 45+ grupās.

Čempionātu organizē Latvijas Skvoša federācija (LSF).

Latvijas čempionāts ir apmeklētākās un nozīmīgākās gada sacensības skvošā. Pērn tajā piedalījās vairāk kā simts spēlētāji. Latvijas čempionātā var piedalīties Latvijas Republikas pilsoņi, nepilsoņi un pastāvīgie iedzīvotāji.

Čempionāta nolikums, kā arī sīkāka informācija par pieteikšanos, spēlētāju klasēm un čempionātu pieejama federācijas mājaslapā www.squash.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties