Zinību dienā Rietumu Radio studijā saimniekos skolēni

Rietumu Radio, 31.08.2010., 08:18

Zinību dienu, 1. septembri, Rietumu Radio nodod skolēnu rokās - jaunie skolas gaitu uzsācēji kopā ar radio personībām lasīs ziņas, vadīs raidījumus, izspēlēs konkursus un stāstīs par saviem nākotnes nodomiem.

Zinību dienā Rietumu Radio studijā saimniekos skolēniJau pēc plkst. 12:00, apsveikuma koncerta "Svinam Kopā" laikā, Ediju Šņipki asistēs Madlēna un Aivita, kuras šogad uzsāks mācīties ceturtajā klasē. Meitenes gaida daudz un oriģinālus sveicienus. Pēc apsveikuma koncertu "Svina Kopā" radio klausītājus priecēs Elizabetes un Frančeskas balsis. Trešās un otrās klases skolnieces izspēlēs konkursus un informēs klausītājus par dienas aktualitātēm.

Pie ziņu lasīšanas stūres kopā ar Sintiju Jonaiti sēdīsies jaunais ziņu vīrs Rihards. Rihards šogad sāks mācīties ceturtajā klasē un ir gatavs iejusties ziņu reportiera tēlā.

Jaunās radio balsis un Rietumu Radio kolektīvs aicina zvanīt uz tiešo ēteri, piedalīties konkursos un svinēt 1. septembri kopā ar Rietumu Radio!
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties