Liepājas teātris Ziemassvētku laikā piedāvās koncertu "Apvij rokas"

Zanda Borga, 02.12.2015., 08:26

Sācies skaistais Adventa laiks, un savam tradicionālajam svētku koncertam gatavojas arī Liepājas teātris – kā ik gadu piedāvājot skatītājiem pavadīt svētku laiku teātrī, apmeklējot koncertu "Apvij rokas".

"Apvij rokas""Tuvojas Ziemassvētki, un teātri pārņems šo svētku noskaņa no ieejas līdz skatuvei. Septiņu gadu laikā Liepājas teātris ar Ziemassvētku koncerta programmu un tā formu ir iekarojis liepājnieku uzticību un mīlestību. Šis fakts uzliek atbildību. Mēs zinām, ka no mums gaida pārsteigumu, un mūsu mērķis šī gada koncertam ir kvalitāte pēc formas un mīlestība pēc satura.

Mēs šajā pasaulē esam tik dažādi! Ir svarīgi iemācīties vienam otru pieņemt tādus, kādi esam, bet pāri visam ir savas sirds dziedināšana patiesai mīlestībai, patiesai cieņai un patiesai līdzjūtībai! Padarīt mūsu sirdis tīras – tādas, kādas tās bija, ierodoties šajā pasaulē," stāsta koncerta režisors Herberts Laukšteins.

Liepājas kamerorķestra spēlētās mūzikas pavadībā dzirdēsiet aktierus – Agnesi Jēkabsoni, Everitu Pjatu, Inesi Kučinsku, Sigitu Jevgļevsku, Edgaru Pujātu, Viktoru Elleru, Rolandu Beķeri, Kasparu Kārkliņu un Sandi Pēci.

Koncerta programmu sastādījuši Herberts Laukšteins, Normunds Kalniņš un Rasa Bugavičute. Koncertā skanēs ne tikai Ziemassvētku, bet arī citas skaistas latviešu un ārzemju komponistu dziesmas latviešu valodā. Koncertu papildinās arī skatītāju atmiņas un stāsti par Ziemassvētkiem, kurus ikviens tika aicināts iesūtīt vairāku mēnešu garumā.

Par skaistiem vakartērpiem māksliniekiem gādās Liene Rolšteina, par atmosfēru gaismu mākslinieks Mārtiņš Feldmanis, aktieriem programmu sagatavot palīdzēs vokālā pedagoģe Ieva Dreimane. Kopumā notiks divpadsmit koncerti, no kuriem pirmais paredzēts 16. decembrī.

"Ja gribi būt laimīgs, esi tāds – smaidi, klausies, domā, nopelni, piedod, sajūti, mīli, dzīvo un priecājies par patiesību. Dievs esi Tu pats, tādēļ dzīvo un vairo prieku." Tā varētu rakstīt uz Ziemassvētku atklātnītes saviem tuvākajiem draugiem un tā mēs gribam uzrunāt savus skatītājus Liepājas teātra Ziemassvētku koncertā. "Vairosim prieku," aicina koncerta rīkotāji!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties