"Veto Magazine" ballītē LMA Studentu klubā uzstāsies grupa "Audience Killers"

Elina Korne, 22.04.2010., 11:02

Piektdien, 23. aprīlī no plkst. 22:00 LMA Studentu klubā norisināsies mūzikas un kultūras žurnāla "Veto Magazine" ballīte, kurā uzstāsies grupa "Audience Killers", savukārt, dejas gādās DJ Uģis.

Audience KillersŽurnāla "Veto Magazine" radošā komanda līdz ar pavasara iestāšanos un jaunākā, četrpadsmitā numura nodošanu lasītājiem nolēmuši aicināt domubiedrus un draugus uz kārtīgu ballīti.
"Veto Magazine" ballītē uzstāsies grupa "Audience Killers", kas gada sākumā sevi spilgti pieteica ar debijas dziesmu "Rainbow", bet nu turpina iesākto ceļu ar nākamo, ne mazāk veiksmīgo dziesmu "Mon Personage". Nupat noslēguši pārsteigumu tūri pa Latvijas skolām un pilsētām, grupa iegriezīsies arī Studentu klubā. Abas dziesmas bez maksas iespējams arī lejuplādēt mājaslapā www.audiencekillers.com.
Vakara turpinājumu un dejas gādās DJ Uģis (Veto Dj Team).

Vakara gaitā būs iespējams iegādāties jaunāko "Veto Magazine" izdevumu par pavisam jauku cenu un lasīt tajā rodamās intervijas ar grupām "TāTāTā" un "Dun Dun", frīdžeza mūziķi Metjū Šipu (Matthew Shipp), mākslinieku Otto Zitmani, kinorežisoru Ivaru Tontegodi un modes ekspertu Nilu Raumani.

Ieeja klubā no plkst. 22:00
Ieejas maksa: 1,00 Ls
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties