Vairākas folk grupas "Nabaklab" 30. aprīlī

Edgars Āboliņš, 27.04.2010., 12:42

30. aprīlī, Valpurģu naktī, "Nabaklab" uzstāsies lietuviešu folk/rock grupa "Spanxti" un pašmāju "Rīsa zvejnieki", kurus uz klubu skatuvēm nenākas redzēt bieži.

Valpurģu nakts koncerts, veltīts svētkiem, kuros savijušies daudzslāņaini priekštati par gaismas atgriešanos ar mītiskiem raganu rituāliem. Klubā ar pavasarīgu koncertprogrammu uzstāsies folkloras grupa "Rīsa zvejnieki" un "Spanxti" – lietuviešu folk/rock grupa, kuru repertuārā ir arī dziesmas latviešu valodā."Rīsa zvejnieki"
Dj zālē spēlēs Ilmārs Šlāpins.

"Spanxti" sākuši savu jaunrades ceļu 2001. gadā un kopš tā laika ne vienu reizi mainījies arī projekta sastāvs, līdz kamēr tika sasniegta tagadējā – vislabākā – dalībnieku kombinācija: profesionāls komponists, etnomuzikoloģe, valodnieks, mākslas kritiķis, gleznotāja, arhitekts un informātiķis, kuru sadarbība ļauj radīt savdabīgu nozīmīga, arhaiska teksta, bagātīgas muzikālās harmonijas un glezniecisko video projekciju arhitektūru.

Pievēršoties šo svētku tumšākajai pusei, trīs Rīgas muzeji jaunu sajūtu rosināšanai pirms koncerta piedāvā piektdien, 30. aprīlī, no plkst. 17:00 līdz 20:00 noiet "Muzeju šausmu taku", apmeklējot Rakstniecības un mūzikas muzeju (Pils laukumā 2), Latvijas Universitātes Vēstures muzeju (Raiņa bulvārī 19) un Rīgas Kino muzeju (Peitavas 10/12, ieeja no Alksnāja ielas, pretī galerijai Daugava).
Takas gājējiem – atlaide ieejas biļetēm "Nabaklab" Valpurģu nakts koncertā (Ls 2, LU studentiem – Ls 1).

"Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, pasākuma sākums – 21:00, grupu uzstāšanās plānota ap 23:00.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties