Notiks Ulda Stabulnieka piemiņas koncerts "70 gadi ar Latviju"

Guntars Felsbergs, 13.11.2015., 19:18

21. novembrī plkst. 17.00 Latvijas Universitātes (LU) Lielajā aulā notiks Ulda Stabulnieka piemiņas koncerts "70 gadi ar Latviju".

Uldis StabulnieksŠogad Uldim Stabulniekam apritētu 70 gadu, un, lai gan komponista jau trīs gadus vairs nav mūsu vidū, viņa dziesmas skan joprojām - gan radio un TV ierakstos, gan koncertos un klausītāju sirdīs.

Koncertā "70 gadi ar Latviju" muzicēs LU absolventu koris "Jubilate" (mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents Juris Kļaviņš, kormeistari Guntars Felsbergs un Andris Mockus, koncertmeistare Ilze Dzērve), LU kamerorķestris (mākslinieciskais vadītājs Andris Gailis), dziedātāja Ieva Akuratere un aktieris Juris Hiršs. Koncertā piedalīsies arī Cēsu 1. pamatskolas meiteņu koris "Con Anima" (diriģente Ilga Šķendere, koncertmeistare Ilva Līne). Koncertu vadīs Liene Jakovļeva.

Klausītājus gaida tikšanās ar ļoti zināmām un iemīļotām Ulda Stabulnieka dziesmām, skanēs teātra mūzika, mazāk dzirdēti opusi, kā arī daļas no Antonio Vivaldi kantātes Gloria.

Koncerta dienā LU vestibilā varēs apskatīt fotoizstādi "Uldim Stabulniekam 70. Balss, dvēsele, dzeja un dziesmas".

Biļešu iepriekšpārdošana "Biļešu Paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena 3 EUR. Stundu pirms koncerta biļetes varēs iegādāties LU vestibilā.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties