Pēdējā laikā Triānas Parkā notiek daudz dažādu lietu

Agnese Rakovska, 25.01.2010., 08:47

Grupas dziesma Diamond Lullaby ir tikusi Eirovīzijas nacionālajā atlasē un gatavojas jau 27. februārī kāpt uz Ventspils Jūras Vārtu skatuves.

Pēdējā laikā Triānas Parkā notiek daudz dažādu lietuKamēr tiek pabeigti pēdējie darbi, kas saistīti ar Triānas Parka pirmo CD, visiem pieejama ir grupas oficiālā mājas lapa - www.trianasparks.lv, kas tiek regulāri papildināta ar jaunumiem un foto.

Mājas lapā publicētas fotogrāfijas no dažādiem koncertiem un fotosesijām, video materiāli, koncertu informācija kā arī fanu zona, kur ikviens var atstāt komentārus un izvērst diskusijas.

Mājas lapu izstrādāja - annar2r, zīmējumu māksliniece Ilze Pavāre.

Triānas Parkā jau kādu laiku iespējams iegādāties arī dažādus suvenīrus. Grupas koncertos un veikalā Paviljons, kas atrodas Dominā, ir iespējams iegādāties aksesuārus un apģērbu ar grupas simboliku - krekli, auduma tašiņas dažādās krāsās, nozīmītes un pat apakšveļa.

Video http://www.youtube.com/watch?v=3RsXXqWP-bA

Tie, kas vēlas Triānas Parku redzēt dzīvajā - 27. janvārī ieslēdz savu TV aparātu un skatās raidījumu SEMS. Runāsim par un ap, prezentesim video versiju Triānas Parka dziesmai krievu valodā "Nakts Tramvajs" un nodziedāsim kādu dziesmu.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties