Tormented & Fun Tour

Ian, 21.03.2010., 18:27

Ungāru metala invāzija 1. aprilī – klubā "Depo".

Megazetor is Ungāru grupa, kas radusies 1997. gadā, ar diviem demo un vienu Ep bagāžā. 2009. gadā klajā nācis pirmais pilnais albums "Dying Process".

Grupas muzikālais ražojums ir progresīvā un tehniski spēlēta death metal kokteilis, kuru lieliski papildina thrash metal piedevas. Grupu salīdzina ar tādiem žanra paraugiem, kā - Death, Carcass, Mastodon and Gojira. Protams, grupai ir savs oriģinālais skanējums, kuru lieliski izceļ abi ģitāristi – kas papildina viens otru.

Grupa spēlējusi leģendārajā Sziget Festivālā 2003. gadā, dalījusi skatuvi ar Artillery, Hatesphere, Pokolgep, Belphegor, Sanatorium, Pungent Stench, Ancient, Sear Bliss, Casketgarden, Pyopoesy, Vulvathrone un citiem.

Koncertos izbraukāta - Slovākija, Austrija, Polija, Serbijaa un Slovēnija.

Korog – Ungāru grupa, par kuru mazāk zināms fakts ir, ka šajā grupā, agrīnajos gados paspējis pabūt arī tāds leģendārs personāžs, kā Attila Csihar – vokālists, kuru vairāk manījām tādās grupās, kā Mayhem, Tormentor, Aborym un daudzās citās.
Korog pastāv kopš 1995. gada un ir izdevuši jau četrus albumus, pēdējais no kuriem – "Mumus" 2008. gadā.

Muzikāli, neierastā salikumā un manierē – 80-to gadu hard rock labākajās tradīcijās satiekas ar smagnēju death metal, ko papildina black metal vokāli, protams, mūsdienīgā skanējumā un manierē. Šaubu nav, otras tādas grupas vienkārši nav.

Info par Tormented & Fun Tūri:
http://www.myspace.com/tormentandfuntour

+ lokālais atbalsts:

Intense un Totenkopf.

Ieeja bezmaksas.

31. martā PAKAC (Preiļu Alternatīvās Kultūras Centrs), Preiļi.

Ieeja par ziedojumiem!
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax


ienāktreģistrēties