Top pirmais rock klubs Jelgavā

Evita Badūne, 01.03.2010., 22:52

Sanākot kopā domubiedru grupai, Jelgavā top pirmais rock klubs "Urbix Rock Style".

Kluba pamatideja ir rock mūzikas popularizēšana. Pasākumi tiks rīkoti dažādās vietās, un pirmais šī kluba notikums būs šo piektdien, 5. martā, plkst. 21.00 , muzikālajā krogā "Cepuri nost!", Ausekļa ielā 12a, Jelgavā.

"Rock klubs rīkos rock mūzikas koncertus, pasākumi tiks papildināti ar rock atbilstošām tēmām, piemēram, talk-šoviem ar populāriem rock mūziķiem. Esam iecerējuši dot iespēju uzstāties jaunajām, mazāk komerciālajām grupām.

"Jelgavā par rock mūziku ir liela interese, to pierādīja mūsu rīkotā atbalsta akcija "Rock to Fontaine", kas notika šī gada 5. februārī" teic kluba dibinātājs Urbix .(grupas "Huskvarn" līderis Normunds Štefenhagens).

5. marta pasākumu atklās grupa "Between the lines", tai sekos grupas "U-13" un "Synodic", bet noslēgumā būs iespēja dzīvajā izpildījumā skatīt grupu "Rūsa".

Rock kluba dibinātājs Urbix atklāj, ka rock klubs nebūs piesaistīts kādai konkrētai vietai. Interasanti, ka kluba aktivitātes tiks rīkotas dažādās Latvijas vietās, arī brīvā dabā.

Darbosies "draudzīgais bārs", kā arī būs iespēja parunāt par ģitārām.

Ziedojums Ls 1.50 "Urbix Rock Style" kluba veidošanai
 


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Razi, 11.03.2010. 16:49:44 (ip:84.237.164.143)
Komentāra reitings: 0

Hell yeah!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax

Have a business you want to get off the ground but lack the funding? I can invest, email me here: info@financeworldwidehk.com

Wesley Salo

Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax


ienāktreģistrēties