Toma Rudzinska kvarteta džeza koncerts Kultūras pilī "Ziemeļblāzma"

Valters Mucenieks, 11.02.2015., 11:35

12. februārī plkst. 19.00 latviešu džeza saksofonista un komponista Toma Rudzinska kvartets savas koncerttūres ietvaros uzstāsies Kultūras pilī "Ziemeļblāzma" ar koncertprogrammu no Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai nominētā albuma "Abra".

Toma Rudzinska kvarteta džeza koncertsSaksofonists un komponists - Toms Rudzinskis - pārstāv jauno Latvijas džeza izpildītāju un komponistu paaudzi. 2014. gadā viņš ieguvis "Grand Prix" konkursā "Dutch Jazz", bet 2012. gadā izvēlēts par Amsterdamas koncertzāles "Bimhuis" džeza vēstnieku. Toma Rudzinska kvarteta 2014. gada nogalē izdotais albums "Abra" šobrīd nominēts Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai "Zelta mikrofons 2014" kā "Labākais džeza albums" un "Labākā debija".

Toma Rudzinska kvartets dibināts 2011. gadā. Tajā spēlē četri draugi – Amsterdamas un Dānijas mūzikas konservatorijas absolventi – komponists un saksofonists Toms Rudzinskis, taustiņinstrumentālists Dominiks Dž. Māršals (Dominic J. Marshall) no Anglijas, basģitārists Pats Klīvers (Pat Cleaver) no Francijas un latviešu bundzinieks Ivars Arutjunjans.

Biļetes cena: EUR 5.00; skolēniem, studentiem, pensionāriem EUR 4.00. Biļetes nopērkamas Kultūras pils "Ziemeļblāzma" informācijas centrā, kā arī "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties