The Snips videoklipa prezentācija

Dmitry Odinoky, 09.12.2010., 15:18

18. decembrī pulkstens 19.00 bārā Jameson, kas atrodas Kr.Barona ielā 52 notiks grupas "The Snips" pirmā oficiālā mūzikas video"Fuck Art Let's Dance" prezentācija. "Fuck Art Let's Dance" ir viens no grupas debijas albuma, kas iznāks 2011.gada janvārī, singliem.

The Snips videoklipa prezentācija2006. gadā trio "the Snisps" uzstājās ar pirmo koncertu, kas notika kopā ar grupu no krievijas "Морэ Энд Рельсы". Tajā pašā gadā grupa ierakstīja pirmos trīs demo ierakstus, ar kuriem debitēja rādio. 2007. gadā grupa ieguva pirmo vietu mūzikas konkursā "Flashlight", kas katru gadu notiek Liepājā. Grupai bija iespēja ierakstīt savu pirmo albūmu kādā studijā Kopenhāgenā, kā arī iespēja doties pirmajā koncertūrē. 2008-09. gada laikā grupa uzstājās kopā ar tādām apvienībām, kā "Bloodhound Gang", "Ten Years After", "Sham 69" un koncertēja tādās pilsētās, kā Viļņa un Londona, uzstājoties ar vairāk kā 50 koncertiem. Pirms mūzikas video prezentācijas "the Snips" uzstāsies ar savu dziesmu akustisko izpildījumu.

Video ielūgums apskatāms šeit!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties