"The Snips" izdod savu debijas albumu

Mouse, 22.01.2011., 17:38

27. janvāri neatkarīga Rīgas grupa "The Snips" prezentēs savu debijas albumu "Viva La Rock’n’Roll" iekš Nabaklab. Albumu prezentēt palīdzes "Galaxy Bosons" un "Tabea Thoren".

"The Snips" izdod savu debijas albumuAlbuma nosaukums runa pats par sevi – "rock’n’rolls ir dzīvs", bet no grupas puses tas ir tikai sarkasms un ņirgāšanās par mūsdienas sabiedrību. 12 dziesmas – netīras ielas, glamurie disko klubi, narkotiskās vielas, seks, alkohols, nepiepildīti sapņi – viss kas ir aktuāls pieaugušiem. Pēc stila dziesmas variējas no garāžas panka līdz sintētiskam popam. Grupa uzsāka albuma rakstīšanu 2007. gadā "Black Tornado" studijā Kopenhāgenā un pabeidza to Rīgā 2010. gadā "Z-Stage" studijā.

"The Snips" ieguva iespēju ierakstīt albumu par brīvu, kā ikgadēja mūzikas konkursā "Flashlight" uzvarētāji. Interesanti, ka albums bija ierakstīts bez producenta palīdzības, grupa gribēja saglabāt savu individualitāte, tāpēc arī studijā nelaida nevienu.

Bez menedžera un leibla grupa "The Snips" uzstājās kopā ar tādām apvienībām, kā "Bloodhound Gang", "Ten Years After", "Sham 69" un koncertēja tādās pilsētās, kā Viļņa un Londona, kopā nospēlējot vairāk par 70 koncertiem.

Grupas pirmais video "Fuck Art Let’s Dance" debitēja Latvijas Mūzikas kanālā (LMK) un tagad atrodas pirmajā vietā "Rādītāko klipu TOP 5".

Ieeja uz koncertu 2 Ls ar flajeri 1 Ls. Katrs 10 saņems The Snips debijas albumu par brīvu. Albumu būs iespējams arī nopirkt uz vietas.

www.thesnips.net www.nabaklab.lv
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties