"The Missing Ingredient" - jauns singls no Paulas Dukures

Edgars Gertners, 12.08.2015., 11:12

Talantīgā dziedātāja un dziesmu autore Paula Dukure radījusi jaunu kompozīciju - " The Missing Ingredient".

Paula Dukure. Foto: Toms NordeDziesma stāsta par vīrieti un sievieti un šķietami ideālām attiecībām, kurās ir emocionāla tuvība, taču pietrūkst būtiska sastāvdaļa, lai abi kļūtu par pāri. Dziesmas stāsts ir reāls, pašas piedzīvots un iedvesmojis uzrakstīt dziesmu.

Dziedātāja nevairās būt tieša un atklāta, stāstot par savām attiecībām ar pretējo dzimumu un dzīves uzskatiem - arī šī dziesma nav izņēmums. Tā radusies pēc vairākkārtējam situācijām, kuras līdzīgā scenārijā atkārtojas atkal un atkal. " The Missing Ingredient" ir veltījums gan tiem, kuriem nācies dzirdēt sāpīgo "nē", gan tiem, kuriem tas bijis jāpasaka.

"Man dzīvē vairākkārt gadījies, ka satiec vīrieti, ar kuru rodas ļoti labs kontakts: vari runāt par visu, vari klusēt un arī ir labi. Ir sajūta, ka esi saticis sevi pretējā dzimuma veidolā, bet ir tikai viena problēma – es uztveru viņu kā draugu, bet viņš vēlas kaut ko vairāk. Es neizjūtu fizisku dzirksteli un pievilkšanos, kas ir svarīga attiecību sastāvdaļa - tas arī ir tas "missing ingredient". Diemžēl, bez tā nevar izveidoties kas nopietns un man no šī cilvēka ir jāatvadās. Pieļauju, ka neesmu vienīgā ar šādu stāstu," saka Paula Dukure.

No šodienas dziesma pieejama internetā un klausāma Latvijas radio stacijās.

Mūzika, teksts: Paula Dukure; aranžija: Miks Dukurs; mix un master: Jānis Šmēdiņš.

Dziesmu var noklausīties: soundcloud.com/pauladukure/the-missing-ingredient.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties