"The Briefing" jaunā albuma prezentācija

Raimonds Dobelis, 01.12.2009., 23:20

5. decembrī, grupai "The Briefing" iznāk jauns albums ar nosaukumu "Remixed Thoughts".

Albums tiek izdots ierakstu kompānijas "Antena" paspārnē un tajā apkopotas dažādu latviešu elektroniskās mūzikas pārstāvju remiksētās dziesmu versijas no "The Briefing" debijas albuma "Funny Thoughts".

Šobrīd plašākai publikai pieejama dziesmas "Funny Though ts" remiksa versija, kuras autors ir Toneshift jeb īstajā vārdā - Leonards Vincums. Ierakstu veidošanā ņēmuši dalību arī citi producenti, dīdžeji un dīdžeju apvienības: Dj Over - X, "Cita Mode", "Bandmaster", Oyaarss, "N’ Works" un "Tek Trip". Īpaša odziņa ir grupas "Hospitāļu iela" aranžētā dziesmas "My World" versija, albumā tā iekļauta kā bonusa dziesma ar nosaukumu "Tā ir mana Zeme". Oriģināldziesma tikusi latviskota un tās pirmatskaņojums bija dzirdams festivālā "Bildes 2009".

"Remixed Thoughts" limitētā veidā būs pieejams CD formātā, no 7. decembra tas būs arī digitāli lejupielādējams ierakstu kompānijas "Platforma Music" interneta vietnē www.platforma.lv. Ieraksta māstera mikss veikts "Toneshift Studio" Londonā. Albuma noformējumu veidoja grupas bundzinieks Sandis Volkovs.

Par godu šim notikumam, "The Briefing" rīko albuma prezentāciju Rīgā, 5. decembrī klubā "Dirty Deal Cafe". Tā ietvaros paredzēts grupas koncerts, līdzdalību tajā ņems vīdžeju apvienība "Optiometrs" ar speciāli sagatavotām video instalācijām. Pēcāk par mūziku rūpēsies dīdžeju un producentu apvienība "Bandmaster".

Ieeja klubā no plkst. 22:00, koncerta sākums pusnaktī. Ieejas maksa 3 Ls, ar flaieriem 2 Ls.

"Dirty Deal Cafe" atrodas Rīgā, Spīķeros, Maskavas ielā 12/2.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


ienāktreģistrēties