Latvijā populāri mūziķi ielūdz uz svētku koncertiem "Es savai tēvzemei"

Maija Tālberga, 13.11.2015., 19:04

Ar pārpildītām koncertzālēm un papildkoncertiem sācies Latvijas Radio 2 iedvesmotās koncertprogrammas "Es savai Tēvzemei" ceļojums pa Latvijas pilsētām.

"Es savai tēvzemei" Nule notikušajos koncertos Ogrā, Alūksnē, Valmierā un Rēzeknē koncertus apmeklējuši vairāk kā trīs tūkstoši klausītāji, savukārt, šīs nedēļas nogalē, 15. novembrī pulksten 15.00 un 19.00 divi svētku koncerti norisināsies LOC Rožu zālē.

Visi koncertā iesaistītie mūziķi un koncertu producents Aigars Dinsbergs ir gandarīts par paveikto: "Kopīgā dāvana mūsu zemes un valsts Dzimšanas dienā ir izdevusies! Bieži negadās pieredzēt tādu enerģētisko vienotību ar publiku, kad klausītāji dzied līdzi, ar ovācijām un aplausu vētru pavada mūziķus no un uz skatuves un slauka aizkustinājuma asaras." Latvijas populāro solistu azartiskā atdeve, dziedot skaistākās latviešu autoru dziesmas par Dzimteni, aizkustina vai ikvienu, un ļauj izjust patiesu prieku par piederību un mīlestību savai valstij.

Šis ir septītais gads, kad, turpinot tradīciju - "ar cieņas apliecinājumu savai zemei un rotaļīgu vieglumu mūzikā" mūziķi un Latvijas Radio 2 veido kopīgu dāvanu Latvijai tās dzimšanas dienā. Šogad emocionālajā programmā svētku noskaņās izskan dažādu latviešu komponistu skaistākās dziesmas par Latvijas novadiem, ezeriem, jūru un upēm, par skaistajām pilsētām un mīļo Dzimteni lielisko dziedātāju Andra Ērgļa, Anmary, Daiņa Skuteļa, Antras Stafeckas, Normunda Zuša, Viktora Lapčenoka, Oranžā kora meiteņu Anitas Levšas, Olgas Stupiņas, Intas Gudovskas sniegumā un Jubilejas orķestri Jāņa Strazda vadībā.

Iepriekšējos gados jaunās skaņās klausītājus sasniedza Latvijas 90-gadei veltītā programma "Mana dziesma Latvijai", "Latviešu kino un teātra zelta dziesmas", "Brīvās Latvijas dziesmas","Manas tautas dziesmas" un dzejnieka Jāņa Petera jubilejas gada programma "Manai Dzimtenei".

Biļetes ierobežotā skaitā uz koncertiem nopērkamas "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietā, internetā un Liepājas Olimpiskajā centrā.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties