Sveicieni no grupas "Almost"

Grupa "Almost", 08.02.2010., 22:17

Tā nu ir sanācis, ka pēc nelielas smadzeņu piepūles un svīšanas esam uzmeistarojuši un studijā ierakstījuši nevis vienu, bet gan veselas 2 jaunas dziesmas, ko varat noklausīties.

Sīkāk par šīm dziesmām: gan valstī kopā gan katram no mu ms ir savas problēmas (vienam lielākas, otram - mazākas), kas nogurdina un pasliktina ikdienas dzīvi. Visi vēlētos savas problēmas atrisināt un sākt dzīvot pa īstam, taču, lai saņemtu atbildes, ir jāuzdod pareizais jautājums! Te nu mēs nonākam pie pirmās dziesmas – "Jautājums".

Otra dziesma saucās "Kaut Kas savādāks" jeb "Pārdomas". Šeit stāsts jau nedaudz gaišākos toņos, jo galvenā doma ir brīvdienas un laba laika pavadīšana ar draugiem. Protams, arī šajā visā jautrībā ir apslēptas mazas šaubas un meklējumi pašam sevī, bet labāk noklausieties paši, un seciniet paši savas dziesmu nozīmes!

Almost - Jautājums
Almost - Kaut kas Savādāks(Pārdomas)


3 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Almost, 09.02.2010. 09:07:02 (ip:95.68.72.101)
Komentāra reitings: 1

Par grupu - http://www.draugiem.lv/almost , http://www.myspace.com/bandalmost

Šausmas, 09.02.2010. 16:10:57 (ip:87.110.8.140)
Komentāra reitings: 0

Čaļi, jāsaprot, ka ir pilnīgi vienalga cik dziesmas ierakstīsies jaunas, ja neesat vēl nemaz gatavi ierakstiem nopietniem, jo skan šausmīgi un bezgaumīgi, skils gičistiem pat ierakstā ir šausmīgs un vokālu var vispār mainīt + kas tā par studiju, kurā rakstaties ? Izklausās pēc nekā, itkā pagraba ieraksts...
1. Saspēlējaies un samācaties spēlēt, dziedāt vienreiz.
2. Attīstaties arī lirikas ziņā.

deadlv5, 10.02.2010. 12:07:15
Komentāra reitings: -1.343

To Šausmas:
ja klausās caur "nokia" austiņām vai "ultra stilīgu mobilo" tad tā varētu būt.

Man skaņa ir okey, bet jāsaprot un jāpriecājās, ka vsp kaut kāds kaut ko dara un neuztraucies attīstība puišiem, jau ir kaut vai salīdzinot pirmo ierakstu ar otro.

Check your ears ;)


Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties