Pēc Amber Muse uzaicinājuma Rīgā uzstāsies vokālists un producents Stee Downes

Bogdan Taran, 20.01.2015., 20:41

24.janvārī leibls Amber Muse aizvadīs savu pirmo pasākumu jaunajā gadā. Par ballītes centrālo notikumu kļūs īru dziedātāja un producenta Stee Downes uzstāšanās: viņš nodziedās dažus savus hītus, kā arī pilnīgi jaunas dziesmas un spēlēs dīdžeja setu.

Stee DownesKluba "Pulkvedim Neviens Neraksta" (Peldu ielā 26/28) divās deju zālēs pie atskaņotājiem stāsies arī Bogdan Taran, Max Lomov un ZaZzy, Judzhen un Matīss Vērdiņš. Atbalsta degvīns Stoli.

Neskatoties uz to, ka Stee Downes debitējis salīdzinoši nesen – 2008.gadā iznāca viņa pirmais albums "All In A Day" uz Jazzanovas leibla Sonar Kollektiv, - šodien viņš ir viens no čaklākajiem un pieprasītākajiem vokālistiem house mūzikā. Pēc graujošajiem panākumiem kopā ar Lovebirds ar dziesmu "Want You In My Soul" 2011.gadā, Stee paspēj kā aktīvi uzstāties, tā arī ražīgi strādāt studijā. Vien pagājušajā gadā viņš ierakstījis vokālus 19 (!) dažādu autoru singliem, kuru vidū Kraak & Smaak, Alex Barck, Audiowhores, Kyodai, Nhan Solo un citi.

"Esmu dīdžejs cik sen vien sevi atceros, tāpēc esmu uzaudzis pie dažādas mūzikas. Sākot no house un beidzot ar hip-hop. 90-to gadu beigās parādījās Jazzanova, un tā laika deju mūzikā bija stipri jūtami džeza, funk un soul ietekmes. Tāpēc mans pirmais albums sanāca diezgan "organisks". Paralēli es strādāju arī ar house producentiem, pateicoties kam mans skanējums ir evolucionējis. Un jaunajā albumā, pie kura es šobrīd strādāju, būs ļoti daudz dzīvo elementu, kā arī deep house un pat 80-to gadu skanējums", stāsta Stee Downes.

Pēc Amber Muse uzaicinājuma, Stee Downes jau ir uzstājies izpārdotā pasākumā Rīgā 2013.gada aprīlī, un nākošā mākslinieka vizīte solās pārspēt pirmo. Galvenajā zālē kopā ar viesi uzstāsies arī trio Phonetica dalībnieki Bogdan Taran, Max Lomov un ZaZzy. Apakšējā zālē skanēs drum-n-bass, hip-hop un trap Judzhen un Matīsa Vērdiņa izpildījumā.

Pasākuma sākums 22:00. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā līdz 01:00 – 5 €, vēlāk – 7 €, pārējiem – 7 €. Pieteikšanās viesu sarakstam pa e-pastu info@ambermuse.com vai bezmaksas mobilajā aplikācijā Amber Muse (iOS: goo.gl/I0K6e7, Android:goo.gl/KG0GXp).

Video: Lovebirds feat. Stee Downes "Want You In My Soul" live @ Amber Muse party:
www.youtube.com/watch?v=aE4oy_Yud90

Atbalsta: Wellton Old Riga City Palace hotel (Minsterejas iela, 8/10), DanceRadio.lv, Dance Box.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties