Jau šovakar Studentu kluba sezonas noslēguma pasākums

Elina Korne, 11.06.2010., 08:51

Jau šovakar, 11. jūnijā no plkst. 21:00 LMA Studentu kluba sezonas noslēguma pasākums ar grupām "The Briefing" un "Dandelion wine".

The BriefingLMA Studentu klubs šajā piektdienā noslēgs jau 21. darba sezonu, lai dotos ikgadējā vasaras atvaļinājumā. Tāpēc arī noslēguma ballīte tiks ieturēta vasarīgos, gaisīgos ritmos, uzstājoties grupām "The Briefing" un "Dandelion wine", kā arī dejas no ierakstiem gādājot Rojas Klāvestam.

"The Briefing" izpildītā mūzika ir acid-jazz, elektronikas un roka sakausējums, ko ierakstītā formātā grupa izdeva debijas albumā "Funny Thoughts" 2008. gada vasarā. Pērnā gada nogalē "The Briefing", sadarbībā ar Latvijas elektroniskās mūzikas pārstāvjiem, izdeva debijas albuma dziesmu remiksu apkopojumu albumā "Remixed Thoughts". Lai arī šajā gadā grupa vairākkārtīgi uzstājusies ārpus Latvijas robežām, šis būs "The Briefing" pirmais šī gada koncerts pašmājās.

Vakara turpinājumā uz skatuves kāps funk/ jazz grupa "Dandelion wine".Dandelion wine Šajā sezonā klubam ar grupu ir sanākusi cieša sadarbība – "Dandelion wine" gan uzstājās Studentu kluba sezonas atklāšanas ballītē septembrī, gan pavasarī Raiņa bulvāra pagrabtelpās atzīmēja apvienības piekto dzimšanas dienu, nu laiks arī sezonu kopīgi noslēgt. Tieši grupas "Dandelion wine" koncerti ir tās lielākais trumpis – mūziķu ugunīgā enerģija un milzīgā pašatdeve iekustinās pat kūtrāko un skeptiskāko klausītāju.

Pirms, pēc un starp grupām dejas gādās Rojas Klāvests.
Ieeja klubā no plkst. 21:00
Ieejas maksa: 2,00 Ls


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties