Grupas Soundarcade pirmais oficiālais videoklips "Hunt Royal"

Lauris Abele, 13.12.2010., 17:11

Pēc septiņu gadu ilgas darbības latviešu progresīvā un psihedēliskā roka pārstāvji Soundarcade izdot savu pirmo videoklipu.

Grupas Soundarcade pirmais oficiālais videoklips "Hunt Royal"Klips radīts dziesmai "Hunt Royal", kas ir iekļauta Soundarcade otrajā albumā - "Daughters of Molestia". Klipa scenārija autors, režisors un veidotājs ir videomākslinieks Aigars Gercāns. Skaņdarba videoversijas tapšanā piedalījās arī filmu studija "Tritone" un pati grupa.

"Mums ir patiess lepnums un prieks par Aigara Gercāna vīziju un mūsu skaņdarba izpratni, jo tā attaisno un realizē videoklipa kā mūzikas paplašinājuma jēgu. Aigars mums jau klipa veidošanas sākumā teica, ka tā pamatā būs konkrēts vēstījums, kas būs daudzslāņains un simbolisma pilns. Atdzīvinātās viduslaiku ainas kalpo mākslas darba semantiskā lauka paplašināšanai gluži kā dūre uz acs "– tā Soundarcade par Aigara paveikto.

Visu nākamo nedēļu katram interesentam ir iespēja noskatīties "Hunt Royal" videoklipu arī "Nabaklab" lielajā zālē uz lielā video ekrāna un lielā skaļumā laikā no 13.00 līdz 18.00 ik dienu.

Ar šo klipu, kurš plašākam skatītāju lokam tika demonstrēts šā gada decembra pirmajā nedēļā un LMK, Soundarcade noslēdz savu viduslaiku tematikai veltītās daiļrades posmu un paziņo, ka 2011. gada pirmajā pusē dienas gaismu varētu ieraudzīt jauns konceptuāls albums, kas šobrīd ir jau ierakstīts. Tas būs stāsts sērijā "Piedzīvojumi. Fantastika. Ceļojumi", un tā nosaukums tiks izziņots drīzumā.

Abi iepriekšējie Soundarcade albumi - "Daughters of Molestia" un "12 songs of the Jackalope" - ir izdoti mūzikas ierakstu izdevniecības "Melo Records" paspārnē.

Vimeo - http://www.vimeo.com/17761271

Youtube - http://www.youtube.com/watch?v=JKTqNKCUeKg


 


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Z 11', 13.12.2010. 19:28:28 (ip:78.84.71.167)
Komentāra reitings: 0

Kā tad paliek ar šo 2004.gada video?

http://www.hc.lv/muzika/muzikas-video-klipi/1786

dzēsts lietotājs, 13.12.2010. 23:22:54
Komentāra reitings: 0

heh..patikās kā to cūku ar to kuvaldu :D

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem


ienāktreģistrēties