Balso par "Solo Ģitāristu dueļu" 2.sezonas pretendentiem

Gustavs Terzens, 16.12.2009., 11:53

Pagājušonedēļ noslēdzās pieteikšanās R'n'R "Solo Ģitāristu dueļu" 2.sezonai un šobrīd aktīvi notiek balsojums par pretendentiem.

Kopā ir pieteikušies 23 ģitāristi, tostarp arī Mārcis Vasiļevskis no Latvijā populārās grupas "Laime Pilnīga". No vienas IP adreses drīkst izdarīt tikai vienu balsojumu. Balsojums norisināsies līdz 15.janvārim, 2010.gadā, kad tiks noteikts labākais balsojums par 16 ģitāristiem, kuri piedalīsies sezonā. Šajā pašā datumā notiks arī sezonas atklāšanai veltīts pasākums, kurā notiks ģitāristu savstarpējā izloze cīņām.

Kā galvenā balva sezonas uzvarētājam tiks pasniegta kompānijas B.C.Rich ģitāra, kura ir izveidota kā speciāls paraksta modelis leģendārās thrash metal grupas "Slayer" ģitāristam Kerijam Kingam (Kerry King). Sīkāk par instrumentu šeit.

2.sezonā ģitāristi atkal stāsies viens otram pretī uz R'n'R skatuves, kur viņus pavadīs bundzenieks un basģitārists. Arī šoreiz vienas cīņas ietvaros būs jāiziet trīs improvizācijas apļi: blūzs, ātrs/agresīvs ritmējums un ritma sekcijas sagatavotais dažādu ritmu un pasāžu labirints. Uzvarētāju noteiks publikas ovācijas un klātienē to visu vēros arī pašmāju ģitārspēles eksperti! Konkrētaka informācija sekos pēc jaunā gada. Šobrīd turpinās balsojums.

Ceturtdien, 17.decembrī, Rock'n'Riga uzstāsies grupas The Highway un G.A.T.E.R.I.S.

Piektdien, 18.decembrī, notiks labdarības koncerts, kurā tiks vākti līdzekļi "Bērnu S.O.S" ciematiem, kur nonāk bērni no nelabvēlīgām ģimenēm un atrod sev jaunas mājas. Pasākumā uzstāsies: Vasabi, Carpe Diem, Dzelzs Vilks, Elīna Silova un Aldis Lunde (Pienvedēja Piedzīvojumi), Anna Ķirse, Ansis Klintstons, Double Faced Eels, V.I.P.P. Basbočka, Mārtiņš Vaters (IndyGo), Pēteris Ajuts, u.c.

Sestdien, 19.decembrī, sadraudzības koncertu ietvaros skanēs smagā mūzika – Amber Icons un Sandtrout.

R'n'R atgādina – ieeja uz visiem pasākumiem ir bez maksas.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties