"Sliekšņi un Griesti" prezentē savu pirmo albumu

Ingūna Ievīte- Andersone, 13.04.2010., 22:04

Latviešu mūzikas grupa "Sliekšņi un Griesti" Lielajā ģildē 25.aprīlī pulksten 19.00, sniegs koncertu, kurā pirmo reizi izpildīs dziesmas no sava pirmā ierakstītā albuma "…kā noslēpums".

Grupa "Sliekšņi un Griesti" tika izveidota 2003.gadā, un kopš tā laika kļuvusi par populāru mūzikas cienītāju vidū, kuri nav vienaldzīgi pret liriskām un ar saturu bagātām dziesmām, kas spēj sasniegt pašus dvēseles dziļumus.

Vairāku gadu garumā grupa pastāvīgi ir rīkojusi koncertus kultūras namos, baznīcās, dažādos kultūras un sadzīves pasākumos visā Latvijā, bet nesen uzstājas ar vieskoncertiem arī Amerikā – Losandželosā. Šogad mūziķi ir izlēmuši ierakstīt savas labākās dziesmas un laist klajā savu pirmo albumu "… kā noslēpums".

"Šis albums ir kā stāsts par mums pašiem. Esam dziesmās ielikuši daļu no sevis, savas sirds – tajās izskan domas un vārdi, ko ikdienā cilvēki bieži nespēj pateikt viens otram, kaut gan darīt to vajadzētu. Dziesmas lolotas jau daudzus gadus, un pienācis brīdis, kad sapratām, ka to jau ir sakrājies tik daudz, ka jāizdod disks. Ceram, ka arī mūsu klausītājiem būs par to prieks", – tā Vilnis Punka, grupas dziesmu autors un komponists.

Koncertā, kas notiks 25.aprīlī Lielajā ģildē, dzirdēsim melodijas no "Sliekšņu un Griestu" pirmā albuma ar tādu izcilu latviešu dzejnieku vārdiem kā Fricis Bārda, Pēteris Jurciņš, Skaidrīte Kaldupe, Harijs Heislers, Valda Mora, Valdis Rūja u.c. Skanēs nokrāsām bagātas kompozīcijas – kā dziļi filozofiska satura, tā aizrautības un dzīvesprieka pilnas dziesmas, kā arī liriskas un melodiskas balādes vieglās, romantiskās nakts noskaņās – ievītas dažubrīd džeziskās, citkārt iedvesmojoši smeldzīgās harmonijās.

Katrs grupas "Sliekšņi un Griesti" koncerts Latvijā un ārpus tās kļūst par neaizmirstamu notikumu kā viņiem pašiem, tā klausītājiem. Mūziķu uzstāšanās pārvērš ikvienu izpildīto dziesmu par atsevišķu, aizkustinošu vēstījumu. Grupas mūziķi, atrodoties tepat starp mums un, izbaudot tādas pašas dzīves problēmas, kā jebkurš šajā laikā, ir spējuši pacelties pāri šīs zemes ikdienībai un ienest katra sirdī kaut ko no Dievišķā. Liekot aizdomāties, vai šajā pasaulē ir svarīgākas lietas par cilvēka Garu un Dvēseli…
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab


ienāktreģistrēties